ACNEZINE

10-07-2010
kristiano
Nu este medic/terapeut
kristiano
Ce parere aveti despre Acnezine? este bun in tratarea acneei, a petelor si roseata de pe fata? sau spuneti-mi si mie altfel de tratament, totusi acela este cam scump peste 250 ron
1 comentarii
0
11-07-2010, ora 17:40
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Stimate d-rule/d-nule Kristiano,

Acnezine este un produs bun, per ansamblu. Are potenţial semnificativ de a trata câteva tipuri de acnee, dar, bineînţeles, acţionează favorabil şi asupra petelor post-acneice, ca de altfel şi asupra roşeţii despre care vorbiţi dvs. Poate să vă ajute, însă doar cu condiţia ca pielea dvs. să răspundă pozitiv (dacă Ancezine nu va reuşi să suprime cauza, care conduce la apariţia leziunilor acneiforme, efectele negative, adică leziunile şi produsul acestora - petele - şi nu numai, nu vor putea fi tratate, în urma utilizării corecte a produsului dermatologic).
Cheia succesului în vindecarea acneei, este, fără doar şi poate, depistarea cauzei şi înlăturarea ei. Doar aşa va dispărea şi efectul dependent de cauză (fără foc nu iese niciodată fum, cel puţin nu în astfel de contexte!).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Alte tratamente anti-acneice eficace, din fericire, există din abundenţă, dar nu toate sunt compatibile cu cauza despre care am vorbit mai sus. De la Skinoren până la ACNEASIS şi Clearogen :-)
Consultaţi un medic dermatolog pentru mai multe detalii legate de acnee şi tratamentul corespunzător acesteia.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul