Adenopatie laterocervicala
Bună seara
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Multa sănătate și putere de munca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ganglioni si altele!
- 4ganglion in sub maxilarul dreapt
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 12muschii gatului umflati la exterior
- 3Ganglion drept la gat
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 14Acum 3 saptamani mi-au aparut doi ganglioni submaseterieni,
- 3Numerosi ganglioni umflati
- 2problema ureche ganglion umflat fara diagnostic
- 1ecografie cervicala
- 1Ganglion mărit..
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 0Vă rog interpretare la următoarele analize. Nu știu ce să mai cred
- 4Ecografie gât
- 1Mergeți la medic
- 2Ganglion sub maxilar
- 3Sunt speriata - Cancer gat??
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: Adenopatia ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: