Adenopatie laterocervicala
Bună seara
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Multa sănătate și putere de munca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ganglioni inflamati...in spate urechii, pe gat si submandibula
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 0Probleme de sanatate
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 4analize
- 4Adenopatie latero cervicala dreapta
- 6ganglioni inflamati
- 0Ganglion umflat, sub mandibula, stanga.
- 0Ganglioni inflamati gat ajutor..
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 6Ganglioni gat 3 ani
- 0Ganglion umflat enteroviroza cu febra
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 7Gangllioni gat
- 0Disconfort la nivelul gatului
- 2Ganglion la gat
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: Adenopatia ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: