ADENOPATIE SUBMANDIBULARA ??
am 38 de ani, sex masculin.de cateva luni bune am un ganglion marit cat o boaba de fasole sub mandibula pe stanga.nu ma dor dintii, nici gatul, nici ganglionul respectiv...am cautat ceva pe net si am ajuns la concluzia ca e adenopatie submandibulara.doar ca nu inteleg ce factori au declansat marirea ganglionului..am inteles ca ar putea fi de vina o infectie.ce investigatii ar trebui sa fac sa o depistez/localizez...??
1 comentarii
Este necesar un consult la un medic hematolog. Ganglionii limfatici apartin sistemului sanguin, de aceea cel mai bine va poate indruma un hematolog, pe care va rugam sa-l contactati cat mai repede.
Intrucat profilul nostru este complet diferit (chirurgie) va recomandam Institutul National de Hematologie Fundeni, unde puteti sa va adresati din partea noastra d-lui dr. Coriu sau Dr. Stoia.
Intrucat profilul nostru este complet diferit (chirurgie) va recomandam Institutul National de Hematologie Fundeni, unde puteti sa va adresati din partea noastra d-lui dr. Coriu sau Dr. Stoia.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara