Adenopatii in partea latero-cervicala bilaterala
Buna,
Mi-am facut o ecografie de parti moi la gat (latero-cervicala bilaterala). La partea dreapta mi s-a spus ca e in regula, nu exista semne patologice, pe cand la stanga a pomenit urmatoarele:
-retroauricular imagine ganglionara de 10/5 mm, cu hil ecogen, corticala hipoecogena (aspect reactiv);
-anterior de SCM, in regiunea submandibulara- imagine limfo-ganglionara de 23/9 mm, cu aspect reactiv;
-posterior de SCM doua imagini limfo-ganglionare, de 10/4 mm, aspect reactiv.
O sa mai dureze putin pana ajung la medicul generalist, asa ca m-ar ajuta daca mi-ati spune ce inseamna chestiile acestea! Mersi :)
Mi-am facut o ecografie de parti moi la gat (latero-cervicala bilaterala). La partea dreapta mi s-a spus ca e in regula, nu exista semne patologice, pe cand la stanga a pomenit urmatoarele:
-retroauricular imagine ganglionara de 10/5 mm, cu hil ecogen, corticala hipoecogena (aspect reactiv);
-anterior de SCM, in regiunea submandibulara- imagine limfo-ganglionara de 23/9 mm, cu aspect reactiv;
-posterior de SCM doua imagini limfo-ganglionare, de 10/4 mm, aspect reactiv.
O sa mai dureze putin pana ajung la medicul generalist, asa ca m-ar ajuta daca mi-ati spune ce inseamna chestiile acestea! Mersi :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara