aerosoli nas infundat
buna ziua...am un baietel de 4 ani, dupa o raceala a ramas cu nasul infundat ce tine cam de 1 luna.I-am facut aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.Va rog sa-mi spuneti si mie dozele exacte de ceai musetel +ulei eucalipt+ser.Am inteles ca ajuta combinatia asta.Uleiul esential de eucalipt este acelasi cu ulei volatil de eucalipt.Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 18Rinita
- 2nas infundat
- 1nas infundat tot timpul
- 14Iar e sezonul rece si iar avem probleme cu nasucul
- 5otita congestiva
- 4Nasul infundat de 3 ani
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 2nas infundat aproape complet, lipsa miros, mucus in gat..
- 1nas infundat ajutor
- 1Mi se infunda nasul cand dorm pe burta
- 4secretii nazale cu sange
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 3Nas infundat
- 7Nas infundat.
- 0respiratie doar pe gura
- 1Operatie de deviatie de sept
- 2Boala nas infundat
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: