aerosoli nas infundat
buna ziua...am un baietel de 4 ani, dupa o raceala a ramas cu nasul infundat ce tine cam de 1 luna.I-am facut aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.Va rog sa-mi spuneti si mie dozele exacte de ceai musetel +ulei eucalipt+ser.Am inteles ca ajuta combinatia asta.Uleiul esential de eucalipt este acelasi cu ulei volatil de eucalipt.Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 5membrana sinusala perforata?
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 4Am tot timpul nasul infundat...
- 4baietel - febra de trei zile
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 6Operatia de polipi necesara?
- 1simptom de nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 8Catar ototubar
- 6Nas infundat-Adenoidita?
- 2nas infundat orl
- 2Nas infundat de 3 saptamani!!!
- 6Copilul nu poate respira pe nas
- 1Nara infundata
- 2Nas înfundat copil 2a6l
- 15Nas infundat copil de 2 ani
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: