Ajutati-ma! fetiță de 11 săptămâni a devenit agitata când papa

14-12-2017
Sofiaelena
Nu este medic/terapeut
Sofiaelena
Bună seara.Am o fetiță de 11 săptămâni, papa lapte praf (din păcate)de la 7 săptămâni a devenit agitata când papa, scotea biberonul, plangea și iar papa.Pediatra mi a recomandat lapte formula AR toate bune 2 zile.au început iar plansetele isterice de abia se liniștește.Pentru colici i am dat din a 3 săptămână cam orice exista pe piata, de 2 saptamani plânge isteric aproape tot timpul și nu doarme ziua...decât afară dacă adoarme maxim o ora.Azi, pediatra mi a spus sa îi dau Nan comfortis.momentan starea ei este la fel...Am fost și la urgenta tot colicii mi au spus ca ar fi.De vomat nu a vomita niciodată doar în ultima perioada salivează mult de îmi uda tricoul.Nu știu ce sa mai fac ce sa mai cred.sa fie perioada critica acum a colicilor sau sa mă gândesc ca tot reflux este de vina.Imi scuzați romanul dar sunt disperata. Apreciez orice răspuns!Va mulțumesc!
2 comentarii
0
15-12-2017, ora 09:13
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Folositi Panadol x2-3 doze/ zi, se poate sa aiba efect. Succes.
0
19-12-2017, ora 18:20
Sofiaelena
Nu este medic/terapeut
Sofiaelena
Bună seara!
Fetiță mea mai nou tușește am impresia ca se îneacă cu saliva pt ca tot aud cum înghite.salivează foarte mult.Si câteodată când o țin pe burta mea respira foarte urat, își ridica caputul și am impresia ca, caută aer.Este normal?De ieri, papa doar 90 ml fata de cum papa ea 120 - 150ml ea fiind o mancacioasa.Pediatra mi a spus ca este bine...dar sunt extrem de neliniștită.
Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul