Ajutati-ma! fetiță de 11 săptămâni a devenit agitata când papa
Bună seara.Am o fetiță de 11 săptămâni, papa lapte praf (din păcate)de la 7 săptămâni a devenit agitata când papa, scotea biberonul, plangea și iar papa.Pediatra mi a recomandat lapte formula AR toate bune 2 zile.au început iar plansetele isterice de abia se liniștește.Pentru colici i am dat din a 3 săptămână cam orice exista pe piata, de 2 saptamani plânge isteric aproape tot timpul și nu doarme ziua...decât afară dacă adoarme maxim o ora.Azi, pediatra mi a spus sa îi dau Nan comfortis.momentan starea ei este la fel...Am fost și la urgenta tot colicii mi au spus ca ar fi.De vomat nu a vomita niciodată doar în ultima perioada salivează mult de îmi uda tricoul.Nu știu ce sa mai fac ce sa mai cred.sa fie perioada critica acum a colicilor sau sa mă gândesc ca tot reflux este de vina.Imi scuzați romanul dar sunt disperata. Apreciez orice răspuns!Va mulțumesc!
2 comentarii
Folositi Panadol x2-3 doze/ zi, se poate sa aiba efect. Succes.
Bună seara!
Fetiță mea mai nou tușește am impresia ca se îneacă cu saliva pt ca tot aud cum înghite.salivează foarte mult.Si câteodată când o țin pe burta mea respira foarte urat, își ridica caputul și am impresia ca, caută aer.Este normal?De ieri, papa doar 90 ml fata de cum papa ea 120 - 150ml ea fiind o mancacioasa.Pediatra mi a spus ca este bine...dar sunt extrem de neliniștită.
Va mulțumesc!
Fetiță mea mai nou tușește am impresia ca se îneacă cu saliva pt ca tot aud cum înghite.salivează foarte mult.Si câteodată când o țin pe burta mea respira foarte urat, își ridica caputul și am impresia ca, caută aer.Este normal?De ieri, papa doar 90 ml fata de cum papa ea 120 - 150ml ea fiind o mancacioasa.Pediatra mi a spus ca este bine...dar sunt extrem de neliniștită.
Va mulțumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate