Ajutați-mă! Am o problemă cu unghia mare de la picior.
Bună ziua,
Am o problemă cu unghia mare de la picior..
Anul trecut s-a înnegrit și am fost îngrijorată că îmi cade.Am fost la dr și mi-a spus că nu e ciupercă, că probabil m-am lovit sau că m-a călcat cineva pe picior și că a dat sângele..
M-am spălat periodic cu Izobetadina săpun și crescând unghia, am reușit să tai partea neagră și sa refac unghia...
Acum, după câteva luni, observ la celalalt picior, că, începând cu extremitatea stanga a unghiei începe din nou să se innegreasca și ma doare.. Asta seară, am observat și la celalalt picior( cel cu pățania)că am o culoare vișinie, sub unghie, la extremitatea dreaptă..
Cred că este totuși o ciupercă...
Am reînceput spalarile cu izobetadina...
Are cineva experiență în această problemă, pentru a ma sfătui cu ce să mă tratez local?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Am o problemă cu unghia mare de la picior..
Anul trecut s-a înnegrit și am fost îngrijorată că îmi cade.Am fost la dr și mi-a spus că nu e ciupercă, că probabil m-am lovit sau că m-a călcat cineva pe picior și că a dat sângele..
M-am spălat periodic cu Izobetadina săpun și crescând unghia, am reușit să tai partea neagră și sa refac unghia...
Acum, după câteva luni, observ la celalalt picior, că, începând cu extremitatea stanga a unghiei începe din nou să se innegreasca și ma doare.. Asta seară, am observat și la celalalt picior( cel cu pățania)că am o culoare vișinie, sub unghie, la extremitatea dreaptă..
Cred că este totuși o ciupercă...
Am reînceput spalarile cu izobetadina...
Are cineva experiență în această problemă, pentru a ma sfătui cu ce să mă tratez local?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Toxoplasmoza
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella