Ajutati-ma/ Snesibilitatea penisului

31-10-2020
BaiatBun
Nu este medic/terapeut
BaiatBun
Am 20 de ani si sunt extrem de sensibil pe suprafata decalotata a penisului(cap). Nu am fimoza si nici nu dau semne de vreo infectie, sunt destul de curat, nu am bube, pare crapat cand sunt uscat rau dar nu pot sa il ating nici daca sunt ud. Ma pot atinge de portelanul de la cada sau ce material e ala. Nu pot sta cu el decalotat in pantaloni ( nu sunt circumcis). porblema asta o am de cand ma stiu. Cum pot diminua macar sensibilitatea aceasta? Si din ce cauza sunt asa?
4 comentarii
0
31-10-2020, ora 19:20
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu te mai spala cu sapun pe gland pt ca acesta irita, spala-te numai cu apa, Acum unge cu alifie de galbenele, dar daca situaia se inrautateste mergi urgent la dermato-venerice pt tratament de specialitate. Numai bine.
0
31-10-2020, ora 21:11
BaiatBun
Nu este medic/terapeut
BaiatBun
Mersi, o sa incerc sa ma dau cu crema de galbenele. Nu ma spal cu sapun pe cap direct. Doar cu apa, ma spal de cateva ori pe zi acolo ca sa fiu curat.
0
01-11-2020, ora 19:46
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Spui ca te speli de citeva ori pe zi, de ce ??? Ai multe contacte sexuale intr-o zi ? E suficient odata, chiar la 2 zile, vezi aici e problema, tot ce e in exces nu e bun. Numai bine.
0
02-11-2020, ora 16:46
BaiatBun
Nu este medic/terapeut
BaiatBun
Ma spal.. dau cu apa atat. Dupa fiecare mers la baie, aproape, si seara in dus. Nu insist prea mult cand o fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul