Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
Ultima menstruație a fost 8-10 august, iar ultimul contact sexual neprotejat a fost pe 21 fara ejaculare in vagin că și celelalte.
Următoarea menstruație ar trebui sa vina pe 11 septembrie
Acum mă tem foarte tare sa nu fiu însărcinată, simptome nu am însă astăzi mi s-au umflat sânii. Va rog ajutați-mă cu un răspuns, e posibil sa fiu însărcinată sau nu?????
Ultima menstruație a fost 8-10 august, iar ultimul contact sexual neprotejat a fost pe 21 fara ejaculare in vagin că și celelalte.
Următoarea menstruație ar trebui sa vina pe 11 septembrie
Acum mă tem foarte tare sa nu fiu însărcinată, simptome nu am însă astăzi mi s-au umflat sânii. Va rog ajutați-mă cu un răspuns, e posibil sa fiu însărcinată sau nu?????
2 comentarii
Metoda retragerii are o rata de esec de 20 %. Faceti un test de sarcina la data inscrisa pe prospect ca sa aflati raspunsul la intrebare. Cel mai bun mijloc contraceptiv este prezervativul. E singurul mijloc care nu produce avorturi timpurii (cum produc anticonceptionalele si steriletul). Multe familii il folosesc de zeci de ani, fara sa aiba sarcini nedorite.
Dar totuși vreau să știu dacă e posibil sa rămân însărcinată, mă dor sânii și astăzi a început să mă doare puțin spatele și în regiunea ovarelor
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Mica sangerare
- 3Pot fi insarcinata?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 7sunt cumva insarcinata???
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 3sunt cumva gravida?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Posibil sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: