Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.

As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
Ultima menstruație a fost 8-10 august, iar ultimul contact sexual neprotejat a fost pe 21 fara ejaculare in vagin că și celelalte.
Următoarea menstruație ar trebui sa vina pe 11 septembrie
Acum mă tem foarte tare sa nu fiu însărcinată, simptome nu am însă astăzi mi s-au umflat sânii. Va rog ajutați-mă cu un răspuns, e posibil sa fiu însărcinată sau nu?????
Ultima menstruație a fost 8-10 august, iar ultimul contact sexual neprotejat a fost pe 21 fara ejaculare in vagin că și celelalte.
Următoarea menstruație ar trebui sa vina pe 11 septembrie
Acum mă tem foarte tare sa nu fiu însărcinată, simptome nu am însă astăzi mi s-au umflat sânii. Va rog ajutați-mă cu un răspuns, e posibil sa fiu însărcinată sau nu?????
2 comentarii

Metoda retragerii are o rata de esec de 20 %. Faceti un test de sarcina la data inscrisa pe prospect ca sa aflati raspunsul la intrebare. Cel mai bun mijloc contraceptiv este prezervativul. E singurul mijloc care nu produce avorturi timpurii (cum produc anticonceptionalele si steriletul). Multe familii il folosesc de zeci de ani, fara sa aiba sarcini nedorite.

Dar totuși vreau să știu dacă e posibil sa rămân însărcinată, mă dor sânii și astăzi a început să mă doare puțin spatele și în regiunea ovarelor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 0Sint insarcinatà ?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4oare sunt gravida?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 0Posibila sarcina?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 4sarcina sau nu?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 4Gravida sau nu ?
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: