Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Buna ziua dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile!
Deci sa va explic situația mea: luna trecută pe data de 21.08 am avut o intervenție chirurgicală, mai precis miomectomie (fibrom ) plus un chist pe ovar. La 2 zile dupa operatie a venit menstra, așa s.a nimerit programarea!
Săptămâna trecută am fost la ginecolog pentru consultația de rutină și plus că urma să facem IUI, și doctorul mi.a spus că el vede un sac gestational (atât am reușit să înțeleg de emoție, și plus că sunt un Germania -bariera din cauza vorbitului)
După consultatie am făcut test de sarcină, negativ! Zilele acestea trebuie sa vina perioada, nu este...
Dar nici nu pot înțelege când s-ar fi întâmplat pentru că practic eu am o lună de la operație(timp in care nu s-au întâmplat nimic) și să fi fost de luna trecută mă gândesc că până acum trebuia să fie un test pozitiv nu?
Sincer chiar îmi doresc să fiu însărcinată doar că nu inteleg...logic nu am cum.
Voi ce ziceți?
Va mulțumesc pentru păreri sau sfaturi!
Zi minunata
Deci sa va explic situația mea: luna trecută pe data de 21.08 am avut o intervenție chirurgicală, mai precis miomectomie (fibrom ) plus un chist pe ovar. La 2 zile dupa operatie a venit menstra, așa s.a nimerit programarea!
Săptămâna trecută am fost la ginecolog pentru consultația de rutină și plus că urma să facem IUI, și doctorul mi.a spus că el vede un sac gestational (atât am reușit să înțeleg de emoție, și plus că sunt un Germania -bariera din cauza vorbitului)
După consultatie am făcut test de sarcină, negativ! Zilele acestea trebuie sa vina perioada, nu este...
Dar nici nu pot înțelege când s-ar fi întâmplat pentru că practic eu am o lună de la operație(timp in care nu s-au întâmplat nimic) și să fi fost de luna trecută mă gândesc că până acum trebuia să fie un test pozitiv nu?
Sincer chiar îmi doresc să fiu însărcinată doar că nu inteleg...logic nu am cum.
Voi ce ziceți?
Va mulțumesc pentru păreri sau sfaturi!
Zi minunata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 3sunt insarcinata?
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 4posibil sarcina
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 5posibila sarcina?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 2Este posibil asa ceva?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: