ajutor cateva sfaturi pt o viitoare mamica

10-11-2009
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Eu beau cam des apa minerala, deoarece am stari de voma, iar apa minerala imi face bine.
Il poate afecta pe bebe apa minerala?
La ce timp l-ati simtit pe bebe miscandu-se, eu sunt insarcinata in 15 saptamani si am simtit de cateva ori ca un fluture in burtica, chiar la ultima ecogrfaie din 12 octombrie dr. mi-a confirmat ca bebe se misca.
Petse 2 saptamani merg sa fac triplu test si morfologia fetala, sper sa imi ajute Dumnezeu si bebe sa fie sanatos.
Este prima sarcina si am 35 de ani si am foarte multe temeri la cate aud si vad in fiecare zi, mai ales ca am avut probleme si sarcina s-a dezlipit din cauza efortului 1/3, eu nestiind ca sunt inasrcinata, am facut efort.
Urmez tratament de la 6 saptamani si sper sa fie totul bine.
Adtept raspunsurile voastre.
O zi buna si multa sanatate
1 comentarii
0
10-11-2009, ora 16:09
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu ce medicament faci tratament ?
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul