Ajutor copil de 10 ani are ceva crescut în cerul gurii

16-12-2023
Alessia2021
Nu este medic/terapeut
Alessia2021
Bună seara..fata are 10 ani..și de câteva luni tot ii creste ceva pe cerul gurii.. inițial am crezut ca e o afta... sau s a ars xu ceva fierbinte.. era cv micuț acum câteva lunii.. acum s a mărit acea broboniță..ce ar putea sa fie ??eu recent am revenit in tara dupa 7 luni...fata fiind cu bunicii in Ro...unde sa ma duc cu ea?? Nu o doare..nu o jenează deloc...
2 comentarii
0
16-12-2023, ora 10:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Trebuie sa mergeti la ORL.
0
28-12-2023, ora 00:09
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este important să acordați atenție oricărei modificări la nivelul gurii copilului dumneavoastră, mai ales dacă observați o creștere constantă a unei leziuni. Există câteva posibilități generale pe care le puteți lua în considerare:

Afta sau Herpes: Aceste leziuni pot apărea pe buze sau în interiorul gurii. Herpesul poate provoca vezicule dureroase, în timp ce afta este adesea o rană deschisă.

Mucocelul: Este o leziune plină cu lichid care apare adesea în zona buzelor. Mucocelul nu este, în general, dureros, dar poat persista.

Angiom sau hemangiom: Acestea sunt tumori vasculare care pot apărea la nivelul gurii. Ele pot varia în dimensiune și pot să crească treptat.

Pentru că observați o schimbare semnificativă în aspectul leziunii, este recomandat să consultați un medic chirurg buco-maxilo-facial.

Fiindcă fata dumneavoastră nu resimte durere sau disconfort, nu este neapărat o urgență, dar este important să căutați sfat medical pentru a identifica și trata corect orice problema subiacentă.

Este întotdeauna mai bine să abordați aceste probleme în stadiile incipiente pentru a preveni eventuale complicații.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul