Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.

19-10-2021
edyun
Nu este medic/terapeut
edyun
De o zi mi-a aparut o umflatura in cerul gurii, daca o apas cu limba este moale si simt o usoara durere, nimic insuportabil, dupa apasare durerea persista o vreme si am o senzatie de mancarime, nu am observat nicio schimbare de culoare in zona umflata, va las poza aici. Mentionez ca umflatura se poate vedea in partea stanga a pozei. De asemenea in cursul saptamanii viitoare voi avea o examinare medicala pentru incadrarea in MAI, imi va cauza probleme la controlul stomatologic? Va multumesc.

https://imgur.com/a/nG2vEdx
1 comentarii
0
27-06-2024, ora 19:18
Dr. Radu Ursa
Stomatologie, București
Dr. Radu Ursa
Bună ziua!

Din poză nu se observă nimic în neregulă. Totuși, poza nu este foarte detaliată. Cel mai bine în astfel de situații este să programați un consult stomatologic unde se poate vedea și discuta clar orice problemă și nelămurire.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul