Analize in sarcina 13 saptamani
Sunt insarcinata in 13 saptamani, mi s-a decsoperit in urma nalizelor de sange ca FIBRIOGENUL 508 , VSH 30, ASLO 100, PROTEINA REACTIVA CRP POZITIVA CU + poate afceta copilul?
iNFECTIE URINARA nu etse pentru ca urocultura si examenul de urina este steril, am fost putin racita si m-a cam usturat gatul chiar in perioada in care am facut analizele
iNFECTIE URINARA nu etse pentru ca urocultura si examenul de urina este steril, am fost putin racita si m-a cam usturat gatul chiar in perioada in care am facut analizele
1 comentarii
ASLO e in limite normale deci infectia cu streptococ in gat [ica
dar VSH, PRC si Fibrinogen crescut sunt marcarii unei infectii acute, poate fi si din cauza gatului inflamat dar infectia fiind cu alt microb (nu cu streptococi deoarece ASLO 200 ).Sfatul meu este sa mergi la un medic si in nici un caz sa nu iei medicamente decat prescrise de medic pt ca multe dintre ele au efect teratrogen(produc malformatii copilului).
Multa sanatate!
dar VSH, PRC si Fibrinogen crescut sunt marcarii unei infectii acute, poate fi si din cauza gatului inflamat dar infectia fiind cu alt microb (nu cu streptococi deoarece ASLO 200 ).Sfatul meu este sa mergi la un medic si in nici un caz sa nu iei medicamente decat prescrise de medic pt ca multe dintre ele au efect teratrogen(produc malformatii copilului).
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare