Analize in sarcina 13 saptamani

28-10-2009
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Sunt insarcinata in 13 saptamani, mi s-a decsoperit in urma nalizelor de sange ca FIBRIOGENUL 508 , VSH 30, ASLO 100, PROTEINA REACTIVA CRP POZITIVA CU + poate afceta copilul?
iNFECTIE URINARA nu etse pentru ca urocultura si examenul de urina este steril, am fost putin racita si m-a cam usturat gatul chiar in perioada in care am facut analizele
1 comentarii
0
28-10-2009, ora 17:00
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
ASLO e in limite normale deci infectia cu streptococ in gat [ica
dar VSH, PRC si Fibrinogen crescut sunt marcarii unei infectii acute, poate fi si din cauza gatului inflamat dar infectia fiind cu alt microb (nu cu streptococi deoarece ASLO 200 ).Sfatul meu este sa mergi la un medic si in nici un caz sa nu iei medicamente decat prescrise de medic pt ca multe dintre ele au efect teratrogen(produc malformatii copilului).

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul