alaptatul si dureri de masea

01-01-2010
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Buna seara. Va intreb pe voi mamici care alaptati.Am o radacina de masea si ma supara as vrea sa va intreb daca ati mers careva la dentist in timp ce alapati.As vrea sa scot aceasta radacina dar nu stiu daca e posibil.Daca anestezia ii face rau lui bebe.???Astept un raspuns.Multumesc
2 comentarii
0
01-01-2010, ora 22:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ii puteti da lapte de vaca diluat cu apa atata timp cat credeti ca substantele de la anestezie se afla in sange. Folositi lapte de vaca proaspat sau cel mult pasteorizat. Laptele omogenizat de la cutie trebuie evitat. Pana la 6 luni se amesteca jumate de lapte jumate de apa. Dupa aceea puteti reveni la alaptatul la san.
0
02-01-2010, ora 11:08
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Buna ziua d-le dr. si un an nou fericit! Va scriu aici deoarece nu am stiut unde sa caut adresa. As vrea sa stiu ce parere aveti despre opiniile Dr.Tullio Simoncini in ceeace priveste candidoza. Daca nu-i cunoasteti parerile despre rolul candidei in patogeneza cancerului va dau o adresa da web: http://it.wikipedia.org/wiki/il_cancro_%C3%A8_un_fungo
V-as fi recunoscatoare daca ati emite o parere. -*
Va salut cu stima Dr. S.M.C.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul