Alergie la apa...

08-02-2009
Iubyx
Nu este medic/terapeut
Iubyx
buna,
de 2 ani de zile ma confrunt cu aceasta alergie la apa, cand mi se incalzeste prea tare corpul, cand transpir, cand fac baie, cu mica diferenta intre apa calda si apa rece, imi apar niste bubite rosii, care ma mananca, si care dispar in aprox 20 min. Mi-am facut test alergologic si mi-a iesit pozitiv la toti alergenii, inclusiv la cel negativ. Am facut tratament 3 luni cu Telfast, fara niciun rezultat. Va rog daca ma puteti ajuta cu niste solutii.
Va multumesc
4 comentarii
0
09-02-2009, ora 10:18
iris82
Nu este medic/terapeut
iris82
buna,
eu de 11 ani ma confrunt cu aceasta alergie dar eu nu am facut investigatii deoarece la mine s-a declansat dupa ce am facut hepatita si am pus-o pe seama ficatului.am auzit ca poate fi si o schimbare a ph-ului dar nu sunt sigura.poate stie cineva de pe forum.oricum am vrut sa sti ca nu esti singura cu aceasta alergie.
sanatate multa
0
23-02-2009, ora 13:45
maco
Nu este medic/terapeut
maco
buna
si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare
la test mi-a iesit ca sunt alergica la toti alergeni imi ies tot felul de bubite pe piele si pete rosii. Stiu ca este o problema dificila si mai ales foarte sacaitoare. Daca spui ca aceste pete iti ies doar dupa ce faci dus incearca sa nu te mai speli cu sapunuri din magazine (incerca un sapun din farmacie pt piele sensibila si sa fie hipoalergenic) si sa te speli cu apa calduta, nu fierbinte iar dupa dus incearca sa iti hidratezi f bine pielea. Toate produsele cosmetince (creme, sapun, sampon) ar fi indicat sa fie hipoalergenice si fara extracte de plante pt ca s-ar putea sa fi alergica la unele plante. Tie la ce alergeni ti-a iesit pozitiv?
Multa sanatate
0
02-01-2013, ora 17:33
PPS
Nu este medic/terapeut
PPS
Buna! Aceeasi problema am si eu de aproximativ 8 ani(am 23 de ani).Dupa fiecare dus rece, cald, cu sapun, fara sapun, apa de mare, apa de rau, abolut orice apa, imi apar pete rosii care ma mananca si dispar dupa aproximativ 40 de minute.De asemenea la transpiratie este la fel.De aproximativ 8 luni petele au inceput sa apara si pe fata, pana acuma nu imi apareau.Nu am fost la doctor, pentru ca nu le dadeam o mare importanta, dar acum, dupa ce imi apar si pe fata dupa ce transmir cat de putin, o sa merg la un dermatolog.
0
15-01-2013, ora 22:18
Kogalniceanu
Nu este medic/terapeut
Kogalniceanu
Telfast nu e tratament de vindecare ci doar amelioreaza alergia. Cand intrerupi tratamentul, daca alergenul continua sa existe, atunci simptomele reapar. Contactati un alergolog bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni cauzate de aerul condiționat
  • Un nou dispozitiv pentru detectarea rapidă a alergenilor alimentari
  • Antibioticele în exces pot crește riscul de apariție a alergiilor
  • Cum eliminăm alergenii din interior și de ce ar trebui să o facem
  • Mai complex decât s-a crezut: reacția organismului la alergene de contact
  •