Am ceva grav?

16-10-2011
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Buna seara.Va rog, ajutati-ma cu un raspuns.de 4luni incerc sa raman insarcinata dar fara rez.am facut ecog(secr+papanicolau) si e tot ok.de cateva zile am facut teste de ovulatie si ieri mi-a iesit pozitiv.ar urma ca azi sa fie ovulatia.aseara dupa contactul sexual am ft la baie si am vazut un firicel de sange in sperma care a iesit.ideea e ca ma doare in partea dreapta cam tare.credeti ca am ceva grav??Multumesc
3 comentarii
0
16-10-2011, ora 19:36
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Si mai mentionez faptul ca am dureri ca si cum as avea gastrita.am luat luna asta pe periada menstruatiei tinctura de branca ursului.Oare sa fie din cauza tincturii?
0
17-10-2011, ora 08:45
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu pare a fi nimic grav. Gastrita nu are legătură cu brânca ursului, iar alcoolul pe care orice tinctură îl conţine este prea puţin ca să influenţeze în rău gastrita. Firicelul de sânge este, probabil, semn al ovulaţiei.
0
06-12-2011, ora 17:05
Ana9021
Nu este medic/terapeut
Ana9021
Buna seara !!Anul acesta am ramas insarcinata si am fost la Sanador mi-am facut primele analize care au iesit bine, dar la 2 luni jum inainte sa ajung la primul control ginecologic, aveam sangerari si n-am spus la nmn, am crezut k e normal, auzisem io k ciclul poate veni si in tp sarcinii, si nu am dat importanta.numai k intr o dimineata m am trezit la 4 si aveam contractii, eu nu stiam cum se manifesta, ma simteam ft rau, am ajuns la spital :(si atunci am aflat k avortasem spontan :(..d-na doctor mi a spus k e posibil ca eu sa fii racit si din cauza asta :( cert e ca nu am apucat sa mi fac un set de analize sa vad care a fost cauza si am ramas iarasi insarcinata..am o luna si o saptamana si mi este frica...nu vreau sa l pierd..eu cred k sunt slaba de mijloc..si vreau sa stiu dk il pot pastra chiar dk am probl cu mijlocul :(:(:Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul