Am ceva grav?
Buna seara.Va rog, ajutati-ma cu un raspuns.de 4luni incerc sa raman insarcinata dar fara rez.am facut ecog(secr+papanicolau) si e tot ok.de cateva zile am facut teste de ovulatie si ieri mi-a iesit pozitiv.ar urma ca azi sa fie ovulatia.aseara dupa contactul sexual am ft la baie si am vazut un firicel de sange in sperma care a iesit.ideea e ca ma doare in partea dreapta cam tare.credeti ca am ceva grav??Multumesc
3 comentarii
Si mai mentionez faptul ca am dureri ca si cum as avea gastrita.am luat luna asta pe periada menstruatiei tinctura de branca ursului.Oare sa fie din cauza tincturii?
Nu pare a fi nimic grav. Gastrita nu are legătură cu brânca ursului, iar alcoolul pe care orice tinctură îl conţine este prea puţin ca să influenţeze în rău gastrita. Firicelul de sânge este, probabil, semn al ovulaţiei.
Buna seara !!Anul acesta am ramas insarcinata si am fost la Sanador mi-am facut primele analize care au iesit bine, dar la 2 luni jum inainte sa ajung la primul control ginecologic, aveam sangerari si n-am spus la nmn, am crezut k e normal, auzisem io k ciclul poate veni si in tp sarcinii, si nu am dat importanta.numai k intr o dimineata m am trezit la 4 si aveam contractii, eu nu stiam cum se manifesta, ma simteam ft rau, am ajuns la spital :(si atunci am aflat k avortasem spontan :(..d-na doctor mi a spus k e posibil ca eu sa fii racit si din cauza asta :( cert e ca nu am apucat sa mi fac un set de analize sa vad care a fost cauza si am ramas iarasi insarcinata..am o luna si o saptamana si mi este frica...nu vreau sa l pierd..eu cred k sunt slaba de mijloc..si vreau sa stiu dk il pot pastra chiar dk am probl cu mijlocul :(:(:Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare