am nevioe de un raspuns urgent

27-09-2009
cristinutza andreea
Nu este medic/terapeut
cristinutza andreea
eu sunt in a 8 zi a ciclului si am facut dragoste cu prietenul meu.el spune k nu a ejaculat in mn.sunt sanse ca in a 8 zi sa ramai...din cate stiam eu a 9 zi nu este sigura, , ,., , , va rog sa ma ajutati
2 comentarii
0
27-09-2009, ora 15:06
cosminos22
Nu este medic/terapeut
cosminos22
buna ma numesc alexandru si am o intrebare eu sufar de o boala si as avea o intrebare eu fac crize epileptice credeti k ar trebui sa intreb medicul pentru tratamentul care il iau eu adika keppre de 500 de mg credeti k as pute renunta la ele pt o perioada k iau de 3 ani d zile medicamente astea pentru ca cateodata stau si ma gindesc daca leam luat deci mai precis uit oare sa fie din cauza medicamentelo ast raspuns va rog mult si va multumesc.
0
27-09-2009, ora 18:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@cristinutza andreea: pentru a sti care zile sunt fertile si care nu, trebuie sa va calculati perioada fertila. Un mai vechi articol de al meu pe aceasta tema il puteti gasi aici: http://www.diperia.ro/?p=290

@cosminos22: puneti intrebarea dv intr-un topic adecvat. Astfel, cres sansele sa primiti un raspuns avizat.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul