am nevoi de un medic nutritonist

28-03-2008
danutza_26
Nu este medic/terapeut
danutza_26
sotul meu are 140 de kg si 183 cm inaltime vreasa slabeasca si nu stie cum?
ce parere aveti de pastilele pe baza de plante credeti ca dau rezultate?
dar despre produsele CALIVITA ce parere aveti?
sau alte pastile vrem ceva sigur si bun
5 comentarii
0
29-03-2008, ora 00:00
VH
Nu este medic/terapeut
VH
Consultati-va cu medicul dvs. de familie si va va da trimiterile necesare. Trebuie vazut de unde provine acest exces de greutate. Nu ingititi tot ce se vinde pe piata ca drept, , soluti de slabit " Alti si-au dereglat organismul mai rau. Merge-ti intai la un specialist!
0
29-03-2008, ora 00:00
arten
Nu este medic/terapeut
arten
Am si eu un mic sfat, sper sa ajute.In obezitate, apare o dereglare in care se pierde echilibru dintre satietate si foame si persoana mananca fara sa aiba sentimentul de satietate.Ce as face eu?As cumpara alimente cu valoare energetica foarte scazuta(sa fie frigiderul plin cu aceste alimente) legume, fructe, carne alba, evitati grasimile si dulciurile concentrate.Incercati sa gatiti fara condimente, putin mai rau chiar(sa i se mai diminue apetitul..si fara prajeli si alte alimente bogate in grasimi.)Sa bea multe lichide(nu sucuri acidulate bogate in zahar), iar exercitiile au un rezultat bun, numai ca atentie ca ii creste apetitul, (sa aveti grija sa va umpleti frigiderul cu fructe si legume:)Unele pastile pot da o dereglare monstruoasa a organismului, mare grija cu ele.Mult succes.
0
30-03-2008, ora 00:00
danutza_26
Nu este medic/terapeut
danutza_26
cineva ia zis sa ia amix200 credeti ca va da rezulatte??????
0
30-03-2008, ora 00:00
spider8
Nu este medic/terapeut
spider8
Cred că în primul rând soţul tău şi tu ar trebui să înţelegeţi că nu există pastila minune pe care o iei, mănânci cât vrei, iar la fiecare săptămână te urci pe cântar şi vezi că ai mai slăbit 2 - 3 kg. De acest lucru şi anume că astfel de pastilă nu există sau cele care există nu au efect pe termne lung poţi să-ţi dai seama căutând statistici despre numărul persoanelor supraponderale sau obeze din SUA, Anglia etc.Astfel, vei constata că o parte însemnată a populaţiei depăşeşte greutatea normală, deşi nivelul veniturilor este cu mult mai mare şi îţi dai seama că şi-ar putea permite fără probleme să urmeze o cură cu astfel de pastile minune.
0
12-04-2008, ora 00:00
dr.Miclea Ciprian
Identitate neconfirmată
dr.Miclea Ciprian
Va recomand sa va masurati rata metabolica ce reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie.
Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni.
Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs. Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta si exercitii.
Pe baza metabolismului se poate elabora o dieta personalizata si sa consumati alimenta si mincarurile care va plac, dar obligatoriu suma caloriilor nu trebuie sa depaseasca valoarea ratei metabolica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.