am nevoie de raspunsuri...

03-10-2011
teo_sofia
Nu este medic/terapeut
teo_sofia
Am 21 de ani, 56 kg, 1, 64 inaltime.Pana acum nu ma stiam cu vreo boala cardiovasculara, desi am avut si am unele probleme si de aceea am fost la medic. Probleme mele inseamna de vreo doi ani palpitatii, insa nu foarte dese, dar in ultimul an aceste probleme s-au agravat. Obosesc repede, respir greu, la cea mai mica emotie simt ca inima vrea sa iasa din piept. Am tensiunea buna. Am fost la medicul cardiolog si mi-a depistat o gaurica (cum mi-a explicat ea) intre peretii inimii. Mi-a spus ca o am din nastere si ca nu se moare din asta, dar ar trebui astupata. Nu stiu cum se numeste aceasta boala pt ca nu inteleg scrisul de pe scrisoarea medicala. Mi-a spus ca aceasta gaura se poate astupa la Targul Mures fara operatie, dar dureaza pt ca se face lista. Imi doresc foarte mult in viitor sa devin mamica (doctorita mi-a spus ca in aceste conditii o sarcina se duce mai greu) si vreau sa stiu cat de grava este aceasta boala, ce riscuri sunt in cazul in care n-am sa pot face aceasta interventie prea curand si daca se poate trai cu aceasta gaurica intre peretii inimii. Va multumesc pt intelegere si astept raspuns:
1 comentarii
0
04-10-2011, ora 07:21
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
sugestia mea este sa mai vezi un medic... nu ca primul nu ar fi bun, dar in cazuri din acestea, cand se pune problema de operatie, e bine sa fii sigura ca ai luat cea mai buna decizie

succes!
Adaugă un comentariu / răspuns