Am o problema la sânul stâng

17-01-2019
Gabriela98
Nu este medic/terapeut
Gabriela98
Numele meu este Gabriela și am vârsta de 20 de ani. Acum câteva zile am observat ca pe partea laterala a sânului stâng mi-a apărut o pata roșie iar pe zi ce trece s-a tot mărit, iar acum seamănă cu un frung mare ce devine insuportabil la atingere iar in mijloc părea a fi o pata Galbena ceea ce înseamnă ca este infecție.. am tot încercat Sa dau cu crema in locul respectiv, sa țin curată zona însă degeaba.. nu prea port sutien pentru ca este insuportabil și nu Știu care ar fi cauza apariției acestui frung... însă acum ceea ce ma îngrijorează și mai tare este ca deși devenise din ce in ce mai insuportabil la atingere.. am încercat sa strâng de el ușor și deodată a explodat..cu infecție bine înțeles...nu am fost la nici un control, ma aflu in Londra și nu m-am înscris nici la medicul de familie..am tot încercat sa ma documentez sa văd cauza însă tot ce citeam nu reducea nimic altceva decât ca ar fi putut fi un nodul sau as fi căpătat o bacterie..sau cel mai rău cancer, tumoare...sunt foarte speriata și nu știu ce sa fac urgent !
2 comentarii
0
18-01-2019, ora 08:53
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Ceea ce Descrieți este o mastită, adică o infecție a glandei mamare. Prin urmare trebuie sa mergeți de urgentă la chirurgie, se face tratament cu antibiotice injectabil și se monitorizează dacă este necesar și un tratament local-chirurgical. Mai apoi, după vindecarea Infecției-da, se impun investigații Pt a exclude cancerul mamar. El este foarte rar la vârsta Dvs.
0
18-01-2019, ora 09:10
Gabriela98
Nu este medic/terapeut
Gabriela98
Ar fi posibil sa fie de la un fir de par ce mi-a ieșit sub piele ? Pentru ca in jurul sânului îmi ies fire de par iar eu le scot cu penseta..acum ca mi am stors ușor infecția nu mai este deranjant...din ce m am documentat majoritatea cauzelor apariției posibilei maștile se referă mai mult la femeile care alăptează sau care a alăptat..eu nu am avut și nici nu am copii sau sa fi fost însărcinată. Am mai citit precum ca alte cauze ar fi infectarea cu o bacterie sau purtarea hainelor strâmte. Lucru ce îl fac sau ca ma spăl /folosesc produse parfumate etc.. as vrea sa cred ca acestea sunt cauzele și nici decum cele legate de cancer mamar, intervenție chirurgicală. Ar fi ok pana voi putea ajunge la un control(lucru ce-l voi face in cel mai scurt timp ori aici ori in Romania pentru ca aici totul se tratează cu paracetamol, antibiotic, pastile etc nimic concret) sa pot lua câte o doza mică de antibiotic..amoxicilina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mastita - infecția sânului
  •