am sau nu probleme???
buna, sunt mamica a 2 fetite sanatoase si am o mica problema:acum o luna una dinte fete a fost diagnosticata cu oua de viermi inte stinali si a trebuit ca toti cei ai casei sa urmam tratamentul cu fasygin doar ca dna doctor nu ne-a dat reteta corecta si noi am luat timp de 7 zile cate o jumatate de capsula fetele si 3 noi adulti dar am aflat ca trebuia sa luam o singura repriza de fasygin si sa o repetam la 7 zile.asta nu ar fii problema doar ca de 2 saptamani mi-a intarzia menstruatia si de aici o groaza de intrebari. inca nu am ajuns la medicul ginecolog si sunt foarte ingrozita.daca sunt insarcinata fasyginul mi-a afectat sarcina???
2 comentarii
Exista mai multe scheme de administrare a Fasigynului.
In cazul unei sarcini foarte timpurii (max 3 saptamani) Fasyginul nu dauneaza, in cazul unei sarcini mai avansate exista un anumit risc.
In cazul unei sarcini foarte timpurii (max 3 saptamani) Fasyginul nu dauneaza, in cazul unei sarcini mai avansate exista un anumit risc.
va multumesc din suflet pentru raspuns.cu un asa raspuns pot merge linistita la medicul ginecolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Varicela chiar inainte de concepere
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
- 1Aripiprazol in sarcina
- 1Toxoplasma
- 0Bebe cu capul in jos la 26 de săptămâni
- 0Mica zona de decolare
- 0Sangerari in sarcina
- 2Carne care crește în burta
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 4Hepatită și sarcina