am tetanie :(

23-06-2009
dolce vita
Nu este medic/terapeut
dolce vita
sunt f suparata si dezamagita de organismul meu:(am tetanie...nici nush ce sa mai fac, ce sa mai iau..ca sa am si eu calciu in orgnismul asta...si magneziu si de toate cate ii trebuiesc unui corp pt a functiona normal...sunt slabuta..am dese caderi de calciu, pofta de mancare-s-a zis cu ea.nush...spuneti-mi va rog ce vitamine, medicamente sau prod naturiste mai sunt pe piata...si eficiente sa fie..ca sa iau si eu..am incercat f multe si degeaba..se elimina calciul nu vrea sa ramana in organism ca sa ma simt si eu mai bine:(de la spasmofilia asta..manifestata si cu crampe musculare, apnee si cate si mai cate...am devenit si anxioasa si depresiva..imi cade si parul...si pe la degetele am piele cojita p acolo...f inestetica...:(rog raspunsuri cine imi poate oferi solutii rapide si eficiente pt marea mea problema.multumesc anticipat!
3 comentarii
0
24-06-2009, ora 18:44
Paduraru Agnes
Nu este medic/terapeut
Paduraru Agnes
in urma unei diagnosticari de chist tiroidian mi s-a indepartat toata tiroida in momentul de fata iau tratament cu euthirox de 100 mg pe zi dar starile de slabiciune si ametiala persista nu ma pot concentra foarte bine obosesc repede nu stiu ce trebuie sa fac ca sa nu mai persiste aceste stari va multumesc anticipat si astept un raspuns.
0
29-06-2009, ora 14:03
romanasm
Nu este medic/terapeut
romanasm
si eu am avut o perioada in care facem frecvente crize de spasmofilie si chiar o depresie svera.ulterior am inteles ca totul se intampla din cauza unei oboseli acumulate in timp.recuperarea mea a durat destul de mult pe langa tratamentul medicamentos calciu vitamine si antidepresive am consumat produse naturiste cu aloe vera si ciuperca ganoderma lucidum.pot sa spun ca m-am recuperat f.bine si ma simt mereu in forma sunt putine situatiile care ma deranjaza.
0
16-08-2011, ora 21:59
ela37
Nu este medic/terapeut
ela37
Si eu am tetanie, dar sunt cam grasa. Eu am smasme in somn. Mi se incordeaza manile si gura. Iau calciu. Am problema asta de un an.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Tetania

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: