am tromboflebita, arterita si eczema flebitica

29-09-2010
tibby49
Nu este medic/terapeut
tibby49
Eczema flebitica era extrem de mica in 2002. Cateva bubite rosii. Ma mancau si m-am scarpinat. De acolo au inceput mai multe. Ma mancau si iar m-am scarpinat si a inceput incet-incet sa se extinda ca o plaga. Acum mi-e foarte greu sa mai merg, ma doare ingrozitor. Si cu tromboflebita profunda e o mare problema. De la o cazatura in 1999 mi s-au pornit cheagurile de sange, am facut trombi, am stat internata la Colentina 30 de zile unde mi s-a administrat Clexane de 4, apoi am luat Sintrom de 4. Acum iau si Detralex in plus. Nu mai au efect. Durerile sunt foarte mari, de multe ori ma arde piciorul, se umfla, s-au facut umflaturi inautru (le simt la pipait). Mi s-a recomandat Venoruton. Am luat dar fara rezultat. Durerea este groaznica, am ajuns sa merg schiopatand, ma arde si ma doare incontinuu, piciorul se inroseste, face din loc in loc tumefieri si pete rosii sau mai maronii, se simt venele foarte tari la pipait. Eczema s-a facut imposibil de privit.
NU stiu nici medicii ce tratament sa imi dea. Daca cu acestea enuntate mai sus nu am reusit nimic ce as putea sa mai iau?
Tratamentele naturiste sunt foarte bune dar sunt extrem de scumpe. 10 milioane 3 flacoane. Este exorbitant. Eu trebuie sa astept sa mor? Nu vreau asta. Eu vreau sa traiesc si sa fiu sanatoasa. Am un copil de intretinut si pe mine si pe mama. Cum sa lucrez cand nu pot sta in picioare si nici cu piciorul in jos. Exista ceaiuri pentru asa ceva? Tratamente naturiste eficiente dar care nu sunt scumpe? Noi 3 traim doar din pensia mamei care este foarte bolnava si ea. Va rog ajutati-ma. Trebuie sa existe solutii bune si pentru mine.
Va multumesc anticipat pentru amabilitate si bunavointa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: