Amfetamina, Metamfetamina
De unde se pot procura acestea, in mod legal? amfetaminele si metamfetaminele.
Tantum Rosa provoaca halucinatii intr-adevar?
Tantum Rosa provoaca halucinatii intr-adevar?
5 comentarii
baaaaaiiii nu-mi vine sa cred ce tupeu fantastic sau mai bine zis cata naivitate poti avea punand asemenea intrebari stupideeeee!!!!!unde crezi ca esti aici, printre blocurile gri, ai venit sa ti iei si tu marfa??nu ai destule probleme si vrei sa-ti faci unele noi?sau mai degraba cauti prieteni noi, ti-a murit dealerul cumva??in curand o sa postezi de unde sa-ti iei si reteta ca sa-ti iei metha sau amfetamina??eu zic sa bagi niste magic iv(intravenos;ca sigur nu stii semnificatia) daca tot esti in cautare de senzatii tari!!pun pariu ca nici nu stii ce este tantum rosa gogule, doar ai auzit de efectele lui de la niste pokemoni probabil, ca si tine in devenire, TANTUM ROSA ESTE PT UZ VAGINAL si nu iti exlic mai multe da tu un search pe google si poate ce crezi, iti vei gasi si vreun doctor sa-ti dea reteta pentru meth sau amfetamina :)):)))))))) toata mila din lume este pentru tine, nu cred ca ti-ai dat seama ce este viata cu adevarat, revino cu capul pe umeri.
iti da cate halucinatii vrei:)) dar vomiti de te ia naiba!!!!!
cunosc persoane care "consuma" tantum rosa.iti spun un singur lucru:NU...degeaba.iti strici stomacul!
Doamne.treziti-va oameni!!!
cunosc persoane care "consuma" tantum rosa.iti spun un singur lucru:NU...degeaba.iti strici stomacul!
Doamne.treziti-va oameni!!!
LoOL*, fratee =))) HAi sa vindem fiecare din ce avem ala are prob. cu Hero, eu cu Nos-ul'Praf.
Alaa cu marijuana fiecare n'e comb din toate :((
:))) Pe bune ce intrebari frate ai in cap cand ai niste prob u cautii cva nou.. e, in fine Bafta all :(!
Alaa cu marijuana fiecare n'e comb din toate :((
:))) Pe bune ce intrebari frate ai in cap cand ai niste prob u cautii cva nou.. e, in fine Bafta all :(!
Treaba e ca legal nu cred ca se pot procura. Ce naiba faci cu ele? :-s
tantum rosa ala din cate stiu eu iti mananca stomacu la propriu !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Povestea unei jucătoare
- 2Clinici Metadona in Bucuresti
- 0Buprenorfina
- 1Caut un centru care îmi poate da metadonă
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 5Sunt marginalizat de societate
- 2Industia de droguri are ca obiectiv profitul, atat profitul.
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
- 0Clinica privata metadona