Povestea unei jucătoare
Sunt dependentă de 12 ani! Am câștigat sume frumoase în timpul ăsta, dar i-am și băgat la loc! Nu am lucrat decât câteva luni. În rest banii au venit din cazino. O să vă întrebați cum am reușit atâția ani să fiu pe plus de la ele.. dar este adevărat. Numai ca de câteva luni am început să lucrez și mă simt la pământ pt ca banii mei s-au dus le ei. În acești 12 ani am trăit decent dar tot nu m-am bucurat de acești bani. Foarte rar în vacanțe, deși aș fi putut să merg de multe ori. Am realizat ca s-au dus 12 ani în care doar am învârtit niște sume. De la pierdere de 20 de lei la pierderi de sute de milioane în 24 ore. Când am realizat ca s -a scurs viața pe lângă mine …am 36 de ani fără copil… am căzut în depresie !
Ieri am pierdut 170 milioane ! Îmi doresc să am puterea să mă opresc! M am învinovățit prea mult. Am ajuns să îmi fie frică de mine! Pt ca nu mai am control! Poate o sa scriu o carte despre acești 12 ani. Dar nu vreau sa promovez așa ceva. Pt ca indiferent de strategie, banii se vor întoarce la ei. Pt ca am conștientizat ca este o boală … un drog prea puternic. Dar îmi doresc să am puterea să reușesc! Încă o dată ! Și sper ca va fi cu succes. Sunt multe de zis … dar finanul nu este cel dorit …aveam bani, câștigam și 600 mil într-o săptămână apoi îi băgam la loc … sume împrumutate pe care nu o să le mai văd… oameni toxici.
Doresc putere celor care se confruntă cu așa ceva. Scriu asta ca să mă întăresc și să reușesc de data aceasta. Pt ca sunt sărbătorile și pt ca meritam o viață liniștită, dragi jucatori
Ieri am pierdut 170 milioane ! Îmi doresc să am puterea să mă opresc! M am învinovățit prea mult. Am ajuns să îmi fie frică de mine! Pt ca nu mai am control! Poate o sa scriu o carte despre acești 12 ani. Dar nu vreau sa promovez așa ceva. Pt ca indiferent de strategie, banii se vor întoarce la ei. Pt ca am conștientizat ca este o boală … un drog prea puternic. Dar îmi doresc să am puterea să reușesc! Încă o dată ! Și sper ca va fi cu succes. Sunt multe de zis … dar finanul nu este cel dorit …aveam bani, câștigam și 600 mil într-o săptămână apoi îi băgam la loc … sume împrumutate pe care nu o să le mai văd… oameni toxici.
Doresc putere celor care se confruntă cu așa ceva. Scriu asta ca să mă întăresc și să reușesc de data aceasta. Pt ca sunt sărbătorile și pt ca meritam o viață liniștită, dragi jucatori
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Dependenta de jocuri de noroc
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 16Fratele meu se joaca la jocuri de noroc, nu se poate opri! Ajutor!
- 10Problema psihica gravă
- 3Ajutor - se împrumută pe unde poate, pentru a juca
- 4Ce se întâmpla?. Sunt dependent de jocuri de noroc, relațiile s au sfârșit fiind înșelat
- 8Jocuri de noroc, sunt distrus.
- 2Buna - jocurile de noroc intr un mare fel nu il mai recunosc s a schimbat
- 4Jocuri de noroc
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 8Dependenta jocuri de noroc
- 6Jocurile de noroc m-au nenorocit
- 12Jocurile de noroc
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
- 8Jocurile de noroc m-au nenorocit Partea 2/ Ajutor va rog
- 5Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: