Amigdalele umflate.

Buna!Am un băiețel de 6 anișori care are amigdalele umflate.Tin sa precizez ca in ianuarie a facut rosu in gat. Si acum ca a venit vara, am inceput cu inghetata.Dar am observat ca amigdalele lui sunt cam mari.L-am întrebat dacă îl doare, Dar el e un copil mai rezistent.Zice că nu îl doare in gat. Numai când il palpez la exterior.Medicul de familie mi-a dat antibiotic si antiinflamator.Ce as putea face eu??Multumesc si astept raspuns.
2 comentarii

Buna seara.
Daca medicul de familie a constatat ca amigdalita este acuta, administrati medicatia prescisa. Pentru hipertrofia amigdalina (amigdale marite) este necesara evaluare ORL.
Daca medicul de familie a constatat ca amigdalita este acuta, administrati medicatia prescisa. Pentru hipertrofia amigdalina (amigdale marite) este necesara evaluare ORL.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amigdale cu puroi
- 10Valul palatin.
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 3Depunere solida (alb-galbuie) pe amigdale, cu miros urat
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 4punct pe amigdala
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 8amigdalita cronica criptica
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 1scoaterea amigdalelor
- 1durere amigdala dreapta
- 2dilema: operatie sau nu?
- 3Puncte albe pe amigdale
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 3Amigdalite mărite cu febra mare
- 8Amigdalita pseudomembranoasa
- 0Amigdale dispărute
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: