amniocenteza
Buna seara, ma numesc Mirela, am 39 de ani, sant insarcinata in 17 saptamani, am fost diagnosticata cu Sindrom 18 dupa analiza de cvadruplu test, am facut analiza de amniocenteza sant un asteptarea rezultatului dar am multe intrebari la care nu gasesc raspuns.As dori sa-mi spune-ti daca rezultatul analizei este bun, se poate ca acest copil sa se nasca totusi sanatos fara urmari pe viitor, daca voi naste acest copil pot aparea simptome dupa2, 3, ani de viata?se poate ca analiza sa iasa buna si totusi copilul sa fie sanatos?va sant recunoscatoare pentru raspunsul dumneavoastra.Mirela din Resita.
1 comentarii
Buna ziua,
Amniocenteza este o investigatie care va va spune sigur daca copilul are sau nu trisomie 18 sau alte anomalii cromosomiale. Oricum aceasta anomalie cromosomiala este destul de rara, de 1/8000 de nou nascuti la termen.
VA doresc o zi buna !
Amniocenteza este o investigatie care va va spune sigur daca copilul are sau nu trisomie 18 sau alte anomalii cromosomiale. Oricum aceasta anomalie cromosomiala este destul de rara, de 1/8000 de nou nascuti la termen.
VA doresc o zi buna !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare