amniocenteza

28-06-2011
lau_mire
Nu este medic/terapeut
lau_mire
Buna seara, ma numesc Mirela, am 39 de ani, sant insarcinata in 17 saptamani, am fost diagnosticata cu Sindrom 18 dupa analiza de cvadruplu test, am facut analiza de amniocenteza sant un asteptarea rezultatului dar am multe intrebari la care nu gasesc raspuns.As dori sa-mi spune-ti daca rezultatul analizei este bun, se poate ca acest copil sa se nasca totusi sanatos fara urmari pe viitor, daca voi naste acest copil pot aparea simptome dupa2, 3, ani de viata?se poate ca analiza sa iasa buna si totusi copilul sa fie sanatos?va sant recunoscatoare pentru raspunsul dumneavoastra.Mirela din Resita.
1 comentarii
0
30-06-2011, ora 16:41
Dr. Cacicovschi Cristina
Obstetrica-ginecologie, Iasi
Dr. Cacicovschi Cristina
Buna ziua,
Amniocenteza este o investigatie care va va spune sigur daca copilul are sau nu trisomie 18 sau alte anomalii cromosomiale. Oricum aceasta anomalie cromosomiala este destul de rara, de 1/8000 de nou nascuti la termen.
VA doresc o zi buna !
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul