analiza urocultura

13-09-2013
silvyabv
Nu este medic/terapeut
silvyabv
sunt insarcinata in 24 saptamani. prima analiza care am facuto la urocultura a fost in a 10 a saptamana de sarcina unde mia iesit escherichia coli100 000 ufc/ml urina si mi sa dat tratament cu amoxacilina 1 la 12 ore pt o saptamana dupa care am repetat urocultura, si mia iesit acelas lucru atunci mi sa dat zinnat tot asa 1 la 12 ore pt o saptamana.iar am repetat urocultura si mia iesit la fel de data aceasta mi sa dat augmentin la fel 1 la 12 ore pt o saptamana si am repetat urocultura dar de data aceasta mia iesit altceva UROCULTURA
Bacteriurie 1000 UFC/ml ( fara semnificatie clinica )
1000 UFC/ml = prag de detectie al uroculturii uzuale
UFC = unitati formatoare de colonii.vreau sa stiu daca mai am infectia sau daca de data asta este ok.abea saptamana viitoare am programare la medic si sunt nerabdatoare sa aflu sa fiu linistita. va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul