analize de sange
buna ziua, am efectuat urmatoarele analize, mentionez ca nu am medic de familie si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste raspunsuri si sfaturi, multumesc!...concentratie medie a HB / eritrocit 3, 1, trigliceride 162, colesterol total 245, lipide totale 808 as vrea sa stiu daca din cauza asta ametesc si ma simt slabita si ce ar trebui sa fac, , multumesc mult!
2 comentarii
colesterolul este foarte mare, trebuie sa fie sub 200. Cautati pe internet sfaturi si masuri pt scaderea colesterolului.
Totus, cel mai bine ar fi sa mergeti la doctor. Aveti grija, nu e de joaca cu el. Motivul pt care va simtiti slabita este probabil lipsa de vitamine sau probleme cu tensiunea. Vi-ati masurat vreodata tensiunea? Colesterolul o afecteaza si sunteti in pericol de infarct. Uitati-va pe google sunt sute de sfaturi si pareri..Si eu mi-am facut analize recent si am colesterolul 237 si am intrat direct la dieta.Multa sanatate!
Totus, cel mai bine ar fi sa mergeti la doctor. Aveti grija, nu e de joaca cu el. Motivul pt care va simtiti slabita este probabil lipsa de vitamine sau probleme cu tensiunea. Vi-ati masurat vreodata tensiunea? Colesterolul o afecteaza si sunteti in pericol de infarct. Uitati-va pe google sunt sute de sfaturi si pareri..Si eu mi-am facut analize recent si am colesterolul 237 si am intrat direct la dieta.Multa sanatate!
Buna ziua!mi-am facut analizele la sange si mi-a iesit vsh-ul foarte mare, 125 si normal ar fi pana in 20.care sa fie cauza?
Alte subiecte recente din această secțiune: