Analize facute prea devreme?
Am facut urmatoarele analize la 5 zile dupa oprirea suplimentarii cu vitamina B12:
Homocisteina
Holotranscobalamina
Acid metilmalonic în ser
Rezultatul la Homocisteina a fost 8.3, adica sub limita de 12, iar celelalte inca nu au venit(am inteles ca se prelucreaza in strainatate).
Fara B12 simptomele au reinceput sa reapara, in ciuda nivelului bun de Homocisteina si ma intrebam daca nu cumva analizele trebuiau facute la un interval de timp mai mare dupa oprirea suplimentarii.
Evident o sa discut si cu un medic odata ce vin si celelalte rezultate, dar as fi vrut sa stiu, ca idee, daca ar fi trebuit asteptat o perioada mai mare pana sa fac analizele.
Homocisteina
Holotranscobalamina
Acid metilmalonic în ser
Rezultatul la Homocisteina a fost 8.3, adica sub limita de 12, iar celelalte inca nu au venit(am inteles ca se prelucreaza in strainatate).
Fara B12 simptomele au reinceput sa reapara, in ciuda nivelului bun de Homocisteina si ma intrebam daca nu cumva analizele trebuiau facute la un interval de timp mai mare dupa oprirea suplimentarii.
Evident o sa discut si cu un medic odata ce vin si celelalte rezultate, dar as fi vrut sa stiu, ca idee, daca ar fi trebuit asteptat o perioada mai mare pana sa fac analizele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Vitamina B12 in stomatita aftoasa, copil de un an si patru luni
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 0Ajutati-ma - fetita de 11 luni care are supradoza de vitamina B12
- 0Analize ptr B12 prea devreme?
- 14Tulburare psihotica, depresie si B12 mic - cea mai asimilabila/biodisponibila forma de B12
- 16Vitamina b12 cu antidepresive și antipshiotice
- 0Confuzia ce este
- 2Vitamina b12
Mai multe informații despre: Vitamina B12
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: