Anemie??
Bună seara. Sper din suflet sa Ma Puteți ajuta cu un sfat sau părere. Menționez ca am programare la. Medic dar abia săptămâna viitoare ma poate primi și as dori pana atunci sa ma. Liniștesc puțin. De 3 săptămâni am început sa am stări ușoare de greață, amețeli și oboseală. Posibilitatea unei sarcini este exclusă. De asemenea țin sa menționez ca am probleme și cu glanda tiroida (hipotiroidism) Pt care iau zilnic 75mg eutyrox de 10 ani și am mai Avut și anemie in urma cu câțiva ani dar astfel de probleme nu am mai avut pana acum și sunt puțin panicata va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri și multa sănătate tuturor
1 comentarii
Bună, îți recomand sa îți verifici nivelurile de vitamina B12, Folat (B9), Fier, simptomele descrise mai sus de tine coincid cu cele de anemie a vitaminelor care le-am scris, vorbesc serios
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ar trebui sa imi fac probleme?
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 16sindrom vertiginos
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3ameteli puternice
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 1E normal dupa 5 zile de tratament, sa obosesc?
- 2ametesc cand mi-e foame
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 0Pierderi de echilibru
- 1Greata cand fumez
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 2Ameteala continua
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: