Anemie??
Bună seara. Sper din suflet sa Ma Puteți ajuta cu un sfat sau părere. Menționez ca am programare la. Medic dar abia săptămâna viitoare ma poate primi și as dori pana atunci sa ma. Liniștesc puțin. De 3 săptămâni am început sa am stări ușoare de greață, amețeli și oboseală. Posibilitatea unei sarcini este exclusă. De asemenea țin sa menționez ca am probleme și cu glanda tiroida (hipotiroidism) Pt care iau zilnic 75mg eutyrox de 10 ani și am mai Avut și anemie in urma cu câțiva ani dar astfel de probleme nu am mai avut pana acum și sunt puțin panicata va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri și multa sănătate tuturor
1 comentarii
Bună, îți recomand sa îți verifici nivelurile de vitamina B12, Folat (B9), Fier, simptomele descrise mai sus de tine coincid cu cele de anemie a vitaminelor care le-am scris, vorbesc serios
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt ca nu mai am scapare
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 16boala de inima?
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 8Stare ciudata de ameteala
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 4Ar putea fi sarcina?
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 2Ameteli si dureri de cap
- 1Stari de amețeală
- 4Ameteli puternice
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 14Urgent; Stare generala de oboseala, somn și frisoane
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: