anemie
Tatalui meu i-au fost montate doua stenturi dar pentru ca nu s-a simtit bine in iunie s-a recurs la operatie de baypass.
Dupa ce au fost montate stenturi hemoglobina a scazut de multe ori pina in jurul valorii de 7 fiind nevoiti medicii sa recurga la transfuzie.Au fost facute analize (colonoscopie, endoscopie)dar nu a reiesit ca ar pierde sange pe undeva.
Ce ne sfatuiti sa facem pt ca suntem foarte ingrijorati deorece intr-o saptamana de cand i-a fost pus sange deja hemogobina a scazut ajungand la 7.4 de la 10.7 ? In medicamentatie are plavix si aspirin cardio
Dupa ce au fost montate stenturi hemoglobina a scazut de multe ori pina in jurul valorii de 7 fiind nevoiti medicii sa recurga la transfuzie.Au fost facute analize (colonoscopie, endoscopie)dar nu a reiesit ca ar pierde sange pe undeva.
Ce ne sfatuiti sa facem pt ca suntem foarte ingrijorati deorece intr-o saptamana de cand i-a fost pus sange deja hemogobina a scazut ajungand la 7.4 de la 10.7 ? In medicamentatie are plavix si aspirin cardio
3 comentarii
Vreau sa va intreb ce boli a mai avut tatal dumneavoastra in trecut ? Acum a scazut in greutate ? Cred ca s-ar recomanda un CT toraco-abdomino-pelvin pentru a vedea daca nu se dezvolta ceva intr-o anumita zona a corpului. De asemenea cred ca ar fi bine dozati cativa markeri tumorali. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Tatal meu nu a suferit in trecut de alte boli si nu a scazut in greutate dupa operatie din contra chiar a mai luat.Urmeaza ca pe
data de 2 ianuarie sa-l internam pentru investigatii la coloana dar ma ingrijorez pentru ca s-ar putea sa nu reziste pana atunci.
Multumesc frumos pentru promtitudinea cu care raspundeti si pentru sfat !
data de 2 ianuarie sa-l internam pentru investigatii la coloana dar ma ingrijorez pentru ca s-ar putea sa nu reziste pana atunci.
Multumesc frumos pentru promtitudinea cu care raspundeti si pentru sfat !
Da, cea mai buna solutie este o internare pentru investigatii mai ample. Pana atunci, apelati de urgenta la medicul de familie ca sa-i dea un tratament cu produse pe baza de fier pentru a mai reduce acea anemie atat de mare. Daca apar fenomene suspecte si ceva vi se pare ca nu e in ordine, apelati la solutia unei internari de urgenta prin serviciul 112. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte recente din această secțiune: