anemie din lipa de fier
baietelul meu de 2 ani si jumatate are fierul sub limita normala, adica36.si asta in urma tratamentului cu fier hausman timp de 3 luni.anul trecut am avut aceasi problema a avut-o cu fierul. intrebarea mea este din ce cauza nu absoarbe fierul, si ce complicatii ar putea avea aceasta lipsa de fier.Medicul mi-a spus ca din cauza deficitului alimentar, dar totusi i-am dat atata timp fier si nici un rezultat.va multumesc
2 comentarii
dar lipsa de vitamina c are?
pentru că uneori fierul nu se absoarbe din cauza asta... are nevoie de vitamina c pentru absorbţie. de obicei preparatele de fier conţin vitamina c special pentru asta. ceaiuri bea foarte multe? uneori ceaiurile produc probleme în absorbţia de fier. trebuie multe fructe şi alimente naturale...
pentru că uneori fierul nu se absoarbe din cauza asta... are nevoie de vitamina c pentru absorbţie. de obicei preparatele de fier conţin vitamina c special pentru asta. ceaiuri bea foarte multe? uneori ceaiurile produc probleme în absorbţia de fier. trebuie multe fructe şi alimente naturale...
multumesc pt. comentariu.Totdeauna cand ii dau fierul il administrez impreuna cu o lingurita de suc de portocale sau de lamaie.nu stiu daca are lipsa si de vit.C.
Alte subiecte recente din această secțiune: