anemie fetala?

28-02-2013
iulia515
Nu este medic/terapeut
iulia515
buna ziua, am si eu o ingrijorare va rog frumos sa ma ajutati, sora mea a nascut acum 10 zile, a nascut prematur(7luni jumatate) prin cezariana, doctorii au hotarat sa o opereze datorita lichidului amniotic in exces, copilul s-a nascut sanatos, dar pe ea au hotarat medicii sa o sedeze(sa o tina adormita) in continuu, pentru ca a acumulat prea mult amniotic in plamani, nu stim cat timp o sa o mai tina adormita, medicii ne-au spus ca ii baga si sange, specific ca a nascut in spania si avea toate analizele la zi, nimic nu i-a indicat ca ar avea o sarcina cu probleme, va rog daca ar putea sa ne ajute cineva cu un sfat, cu o indicatie, ceva, orice pentru ca aici medicii nu vorbesc cu noi, nu ne explica nimeni mare lucru
1 comentarii
0
05-03-2013, ora 11:36
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In cazul dumneavoastra este foarte greu sa ne pronuntam deoarece nu avem o imagine completa a tuturor datelor medicale, cei mai in masura sa decida asupra tratamentului sunt medicii care au operat-o si in ingrijirea carora se afla, acestia au o imagine foarte clara a siituatie in care sora dvs se afla.

O zi excelenta!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul