Anemie sau Hodgkin
Buna, vas fi din suflet recunoscator daca miati raspunde, de cateva zile nu mai am liniste…miam facut analizele la sange si medicul de familie ma speriat ff tare…Am 25 de ani si trei copii va dati seama trebuie sai cresc mari…Hemograma :
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4analize de sange
- 3fractia reticulocitelor imature
- 3urgent!! analize la sange
- 3interpretare analize sange
- 3analize cam proaste
- 3leucocite marite la baietel de 3 ani
- 2sange prea gros?
- 3Cum se interpreteaza analizele ?
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 5interpretare analize sange si urina
- 4Interpretare analize sange sarcina
- 0analize de sange
- 6Recomandare laborator de analize
- 4proteina c reactiva 9.60 mı-au spus doar ca este mare dar nu mı-au dat nıcı un tratament
- 0analiza de sange
- 1Analize sange (trigliceride si colesterol crescute)
- 1Nivel alfa galactozidaza marit
- 1Durere mana dupa recoltare sange
- 0Acordul pacientului informat pentru recoltare sange
- 0Un mic ajutor! Am facut analizele de sange...
Mai multe informații despre: analize sange
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: