Anemie sau Hodgkin
Buna, vas fi din suflet recunoscator daca miati raspunde, de cateva zile nu mai am liniste…miam facut analizele la sange si medicul de familie ma speriat ff tare…Am 25 de ani si trei copii va dati seama trebuie sai cresc mari…Hemograma :
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Analiza sangelui in Italia
- 2analize sange... am probleme serioase?
- 4am si o intrebare..poate ma ajuta cineva
- 6antibioticele influenteaza rezultatul analizelor de sange?
- 26pdw marit si mpv scazut
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 5interpretare rezultate analize sange
- 3Cum se interpreteaza analizele ?
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 0analize la sange
- 3analize sange dupa operatie rinichi
- 4lipsa acuta de fier, nu pot manaca si vomit totul
- 1interpretare rezultate de sange
- 1analize de sange si micul dejun
- 1Interpretare Analize
- 0Laborator analize medicale
- 0Hematologie
- 0Alcool înainte de recoltare
- 4Analize medicale usor crescute
Mai multe informații despre: analize sange
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: