Anemie sau Hodgkin

Buna, vas fi din suflet recunoscator daca miati raspunde, de cateva zile nu mai am liniste…miam facut analizele la sange si medicul de familie ma speriat ff tare…Am 25 de ani si trei copii va dati seama trebuie sai cresc mari…Hemograma :
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
Leucocite – 10, 70 >
Lym% – 19, 8 %
Lym # – 0, 47
Gra # – 8, 11 >
Hematii -5, 5
Hemoglobina – 14, 6
Hct – 43, 9 %
Plt – 279
Mcv – 80, 3
Mch – 26, 6 <
Mchc – 33, 3
Rdw – 14, 2
Mpv – 95%
Pow – 39, 8 <
Pct – 0, 27 ℅
Vsh - 12
Medicul de familie mia zis ceva de hodgkin si ca as fii anemic…am mers la hematolog si acesta mia zis ca ar fii o infectiev si as avea prea mult sange dar ca nici vorba de anemie sau alta boala mai grava…dvs ce ziceti?!!va rog sami rasp poate fii cva grav?!!tin sa va spun ca am 127 de kg si 1, 78 cm, sufar de astm bronsic si folosesc symbicort de 320 si singulair 10mg si aerius, sunt pozitiv helycobacter, obosesc ff repede, am amigdalita cronica, rinita alergica tot timpu sunt infundat si amigdalele tot timpu sunt inflamate, am o adenopatie de vreo 1 cm sub maxilar dreapta…pe care o am de cativa ani buni se inflameaza mai tare cand racesc sau se intampla ceva cu mine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6analize sange si HVC pozitiv
- 2analiza de sange
- 2analize medicale
- 2interpretarea analizelor fetitei mele de 2 ani
- 4analize medicale de sange
- 4analize biochimia singelui-interpretare
- 3Pot sa scap de anexita?
- 3analize de sange... aslo 800
- 3analize sange dupa operatie rinichi
- 0Interpretare analize medicale sange
- 0analiza de sange