anexita si intarzierea menstrutiei
buna ziua am o anexita bilaterala acuta si menstruatia neregulata in ultimele luni.ultimul ciclu l am avut pe 25.10.2012 a durat 5 zile din care ultima mai putin am urmat dupa tratamentul dat de medicul ginecolog pentru anexita, am avut apoi contacte sexuale neprotejate fiindca ne dorim un bebe si nu stiu am facut 2 teste de sarcina au iesit negative dar in schimb am ameteli, ciclul nu mi a venit, sunt zile cand nu pot manca decat foarte putin, greturi mai tot timpul zilei, mananc acru mai mereu ca sa pot manca.nustiu ce sa cred ca e sunt cam speriata sa nu fie cevea grav.anexita poate intarzia menstruatia?cate zile?si care ar putea fi rezultatul simptomelor?
3 comentarii
Ceva n-ai scris corect.Spui ca ti-a venit ultima menstruatie in 25.10.2012 si ti s-a terminat in 30.10.2012.Si acum, dupa 12 zile de la terminarea ei, ai fi vrut sa-ti vina iar?
mi a venit pe 27.10.2012si a durat 5 zile, bine a cincea zi de menstruatie a fost cateva picaturi si de atunci nu mi a mai venit.sunt un pic speriata
Cred ca tu nu stii in ce luna suntem.Suntem in noiembrie, luna a 11-a.Daca ti-a venit la sfarsitul lui octombrie, ce ai fi vrut, dupa o saptamana sa-ti vina iar?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 4menstruatie intarziata
- 4dureri la rinichi si menstruatie intarziata
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 5Este posibila o sarcină?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 1sarcina dupa anexita
- 2Menstruație
- 0Oare sunt însărcinată???
- 2Posibila sarcina ?
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 2Despre sarcina
- 0Insarcinata sau nu?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: