anexita si intarzierea menstrutiei
buna ziua am o anexita bilaterala acuta si menstruatia neregulata in ultimele luni.ultimul ciclu l am avut pe 25.10.2012 a durat 5 zile din care ultima mai putin am urmat dupa tratamentul dat de medicul ginecolog pentru anexita, am avut apoi contacte sexuale neprotejate fiindca ne dorim un bebe si nu stiu am facut 2 teste de sarcina au iesit negative dar in schimb am ameteli, ciclul nu mi a venit, sunt zile cand nu pot manca decat foarte putin, greturi mai tot timpul zilei, mananc acru mai mereu ca sa pot manca.nustiu ce sa cred ca e sunt cam speriata sa nu fie cevea grav.anexita poate intarzia menstruatia?cate zile?si care ar putea fi rezultatul simptomelor?
3 comentarii
Ceva n-ai scris corect.Spui ca ti-a venit ultima menstruatie in 25.10.2012 si ti s-a terminat in 30.10.2012.Si acum, dupa 12 zile de la terminarea ei, ai fi vrut sa-ti vina iar?
mi a venit pe 27.10.2012si a durat 5 zile, bine a cincea zi de menstruatie a fost cateva picaturi si de atunci nu mi a mai venit.sunt un pic speriata
Cred ca tu nu stii in ce luna suntem.Suntem in noiembrie, luna a 11-a.Daca ti-a venit la sfarsitul lui octombrie, ce ai fi vrut, dupa o saptamana sa-ti vina iar?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 3dessorelle pt reglare
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 3despre sarcina
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 13Sunt oare insarcinata?
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 4Sarcina?
- 3menstruatie intarziata
- 5Intarzierea ciclului 2 saptamani !
- 1Sunt gravida?
- 0Problema ciclu menstrual
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Întârziere menstruație
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 4Probleme dereglare hormonala?
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: