anticonceptionale dupa extractia unui rinichi
Buna ziua!
In urma cu doi ani mi-a fost extras rinichiul drept impreuna cu ureterul si o parte din vezica. Momentan ma simt bine, multumesc lui Dumnezeu, problema apare insa in acest moment cand m-am decis sa reincep tratamentul cu anticonceptionale ( dupa 2 ani si jumatate de pauza)si nu stiu ce sa fac, daca sa continui acest tratament pe mai multe luni sau sa il intrerup, nestiind in ce masura imi afecteaza rinichiul sanatos luand in calcul si faptul ca m-am ingrasat 15 kg in 2 ani. Daca imi poate da cineva un sfat, eu va multumesc anticipat!
In urma cu doi ani mi-a fost extras rinichiul drept impreuna cu ureterul si o parte din vezica. Momentan ma simt bine, multumesc lui Dumnezeu, problema apare insa in acest moment cand m-am decis sa reincep tratamentul cu anticonceptionale ( dupa 2 ani si jumatate de pauza)si nu stiu ce sa fac, daca sa continui acest tratament pe mai multe luni sau sa il intrerup, nestiind in ce masura imi afecteaza rinichiul sanatos luand in calcul si faptul ca m-am ingrasat 15 kg in 2 ani. Daca imi poate da cineva un sfat, eu va multumesc anticipat!
1 comentarii
Anticonceptionalele nu prea au legatura cu rinichiul, fiind substante care se elimina prin ficat si caile biliare. Pe de alta parte, trebuie sa fiti la curent cu reactiile adverse si riscurile anticonceptionalelor, pentru a putea alege in cunostinta de cauza.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Frenoplastie laser adult
- 2Inflamare testicului
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 0Pietre pe tractul testicolui drept
- 0Papule perlate la 39 de ani
- 0Imi apare o vena pe testicul și am observat în susul testiculului ceva ca o pietricică
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 0Pot face varicocel din cauza unei lovituri?
- 1Vena care se umfla pe testicul când stau in picioare produsa de o lovitură.