anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
Buna seara, am si eu o problema.Iau anticonceptionale Yasmine de vreo 3 luni. La inceperea blisterului nou dupa pauza de 7 zile, am uitat sa iau pastila in a 8a duminica si asa ca am luat in a 9a zi, luni, 2 pastile, cea de dinainte cu o zi si cea actuala.Iau pastilele mereu dimineata la ora 8. Marti a 10a zi am luast pastila normal si am avut un contact neprotejat iar miercuri, ziua urmatoare am uitat iar pastila de dimineata si am luat o seara la 10. As vrea sa stiu care sunt consecintele sau riscurile. Va rog sa imi raspundeti. Multumesc mult.
4 comentarii
Chiar daca iei cu intarziere ar trebui sa fi protejata. Si eu uitam asa ca mi-am pus alarma la telefon in fiecare zi la aceeasi ora. Interesant ca le iei dimineata, dc nu le iei seara? Mie imi provoaca stari de greata daca le iau dimineata plus ca in prima parte a zilei sunt mai ocupata, mai agitata asa ca exista riscuri mai mari sa uit. Cand incepi un nou blister, incerca sa le iei seara, eu asa te sfatuiesc. Esti mult mai relaxata si ai mai mult timp. Altadata cand uiti sa iei in prima zi, nu mai lua 2, Incepi cu ziua 9 si continui blisterul normal. Te decalezi cu 1 zi fata de celelalte luni dar cred ca e mai bine decat sa iei din prima zi 2 o data. Multa bafta si memorie buna :)
asta inseamna ca marti cand am avut contactul sexul eram protejata nu?
le iau dimineata cand plec de acasa insa nu stiu cum de s.a intamplat acum sa uit. Pana acum nu mi s.a mai intamplat, dimpotriva la ele ma gandeam cand ma trezeam.
Erai protejata. Parerea mea e sa nu te ingrijorezi. Numai bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 3o scurgere rozalie si cateva firisoare de sange, sa fie din cauza stresului?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 3am uitat sa iau o pilula si am luat-o dupa aproape 2 ore.
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 4am uitat o pastila
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 3am uitat sa incep pastilele
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 3ajutor! aseara am uitat sa iau pastila!
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
Mai multe informații despre: yasmine pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: