arefam in sarcina
Buna ziua,
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
4 comentarii
Nu, Arefam este progesteron si nu-ti va dauna sarcinii, din contra, se pare ca ai avut o iminenta de avort si ginecologul ti l-a recomandat pentru mentinerea sarcinii.Stai linistita.Numai bine!
Buna ziua,
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos
Buna seara!
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?
Buna fetelor sunt noua pe aici, am si eu o itrebare ce se intampla daca intrerup arefamul pt 2-3 zile mentionez ca sunt insarcinata si nu am de unde sa-mi cumpar pt ca sunt in anglia.daca stie cineva va rog sa-mi raspunde-ti:) multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 22ce efecte pot avea medicamentele asupra dezvoltarii embrionului?
- 1sarcina si medicamentele
- 3tratament in sarcina pt bts
- 4capsula de slabit la gravide
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 10Antibiotice in sarcina
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 2Tratament cu Doxicilina, Ciprofloxacina si Canesten ovule in sarcina.
- 0Triamcinolon injectabil
- 5Arefam doza dbla
- 0Pericol de malformatii?
- 1Scurgere apoasa in sarcina
- 0Indometacin administrat gresit.
- 3Algocalmin în a 3-a săptămână sarcina
- 0Nurofen in sarcina
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 4 Medicamentele si sarcina scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: