arefam in sarcina
Buna ziua,
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
4 comentarii
Nu, Arefam este progesteron si nu-ti va dauna sarcinii, din contra, se pare ca ai avut o iminenta de avort si ginecologul ti l-a recomandat pentru mentinerea sarcinii.Stai linistita.Numai bine!
Buna ziua,
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos
Buna seara!
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?
Buna fetelor sunt noua pe aici, am si eu o itrebare ce se intampla daca intrerup arefamul pt 2-3 zile mentionez ca sunt insarcinata si nu am de unde sa-mi cumpar pt ca sunt in anglia.daca stie cineva va rog sa-mi raspunde-ti:) multumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3medicamentele si sarcina
- 2metronidazolul si sarcina
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 7Ofloxacin in timpul sarcinii???
- 2sarcina cu risc de avort
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 4AJUTOR!!am luat medicamente fara sa stiu ca sunt insarcinata
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 0Ciprofloxacin in timpul sarcinii
- 3Sotret si sarcina
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 1antibiotic - sarcina- risc pt copil
- 3cefalexin in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 1Claritromicina / omeprazol/ ibuprofen in prima luna de sarcina
- 0Zinnat 500 sarcina
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 4 Medicamentele si sarcina scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: