Artera angulara

16-04-2009
Voschian
Nu este medic/terapeut
Voschian
Va multumes pentru timpul acordat in citirea acestui mesaj si sper sa imi puteti da sfaturi in cea ce urmeaza sa fac mai departe. Asa cum am inceput "Titlul subiectului" a fost nevoie de o interventie chirurgicala de acest fel la obrazul drept. Toate astea din cauza unei bucati de metal grea care sa desprins de pe un perete si mi-a sectionat obrazul destul de adanc. In timp ce doctorul ma cosea mi-a spus ca anumiti nervi au fost taiati si nu voi mai putea avea activitate musculara (partiala) si nici sa mai fac gesturi expresive ca inainte. Daca chiar se intampla asta, ce pot face sa imi revin si cum sa scap de cicatricea care va ramane dupa ce imi vor scoate firele.
1 comentarii
0
17-04-2009, ora 00:02
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Daca, , anumiti nervi, , care au fost sectionati erau importanti (ramuri principale ale nervului facial) trebuie suturati. Daca plaga a fost dinspre 1/2 ochiului spre nas, atunci aveti sansa ca nervii sectionati sa fie ramuri secundare ca importanta si recuperarea sa se faca spontan.
Daca aveti dificultati in a efectua anumite miscari faciale consultati un serviciu de Chirurgie Plastica cu experienta microchirurgicala, pt evaluare.
Cicatricea poate fi corectata dar min. dupa 3 luni de la accident.
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul