Baietel de 6 luni doar 4, 6kg

Buna ziua, am un baietel de 6 luni si cantareste doar 4, 6kg, s‘a nascut cu 2.320kg, si de atunci de abia ia in greutate, locuim in Germania, am fost la medici, am stat in spitale, i‘a facut teste, analize, acum 2 saptamani i‘au facut biopsie la ficat din cauza ca are valorile foarte mari, peste limita, am nascut prematur cu 3 sapt inainte de termen. Copilul mananca normal, in jur de 800mlg de lapte pe zii, plus pireu de legume, cereale. Nu se ingrase deloc, doctorii nu ne‘au dat nici un tratament, tot asteapta dupa rezultate care dureaza foarte mult. Nu stim ce sa facem... greutatea tot oscileaza, odata ia 50-60g in greutate pe zii, apoi imediat scade 60-80g in cateva zile. Va rog un raspuns
0 comentarii
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13greutatea copilului de sase luni
- 3probleme cu greutatea
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 2scaderea in greutate la bebe 8 luni
- 4stagnarea greutatii
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 6Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 0Greutate bebe 5 luni
- 2Creștere scăzută in greutate
- 0Bebe 7 luni
- 0Greutatea copilului
- 0Bebe 2 luni
- 1Greutate sugar 3 luni
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 0Bebe 10 luni - greutate mica
- 1Fetita de 4 luni greutate mica
- 0Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului