baietelul meu nu mai are erectie

Erectia vine odata cu pubertatea copilului.
Nu ai de ce sa iti faci griji, absolut deloc. Ingrijoreaza-te cand incepe sa devina baiat ( de la 10-14 ani)

Vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti. Toti baieteii au erectie, de fapt chiar si bebelusii nou-nascuti au erectie.
zaitz_alina,
Cel mai bine intrebi medicul pediatru la un consult direct, de la distanta toate pot parea altfel. Sau un urolog, sau chirurgul care l-a operat. Nu te ingrijora, poate fi ceva trecator.

Chiar cu un medic am vorbit pentru ca aceeasi intrebare a avut si mama mea despe fratele meu de 3 ani deci nu inteleg de ce anume te bagi tu in seama.Ceea ce numesti tu "erectie" este un simplu muschi si e logic sa se "trezeasca" - la fel ca muschiul de la picioare cand mergi se "activeaza"
Alina, daca nu esti sigura poti merge la pediatru.

Nu stiu cine ce ti-a spus, dar scrie in toate tratatele de medicina.
Si normal ca nimeni nu iti recomanda sa citesti asa ceva, ca doar nu esti medic in devenire. Dar sa scrii corect romaneste, nu ar fi asa de greu (trebuie doar sa se "trezeasca" muschiul mintii, amintirea unor ore de la scoala, daca ai fost).
Ai o exprimare deloc erecta, , , , ,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 7si eu probleme cu erectia
- 3Se poate o noapte fara erectie?
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 0Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 0Adancituri la operatia de hernie inghinala
- 0Operatie de hernie cu probleme
- 0Operatia De hernie inghinala
- 3Am o mare problema cu ERECTIA...Astept raspuns urgent
- 2Probleme erectie dimineata
- 1Hernie inghinala sau intindere?
- 1de 6 ani sufar de diabet zaharat tip I si nu mai am erectie
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 0Problema barbateasca.
- 2Sarcina dupa operatie de hernie inghinala
- 3Hernie inghinala
- 2Hernie inghinala - complicatii?
- 0Hernie inghinala și prolaps genital.
- 4Lipsa erectie sau erectie slaba
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
Mai multe informații despre: Hernia inghinala lipsa erectiei