bebe racit
Buna ziua.Sunt mamica a unui bebe de 2 luni jumate si nu sunt in tara.Nu avem inca medic pediatru.In germania e mai complicat putin.Tuseste si horcaie..Am algin bebe.Amoxicilina antibiotic si pt tuse stodal..Ce sa i mai dau in afara de algin??si eu m am racit foarte tare..va multumesc mult..Raspuns cat de repede..Nu are febra..Doar tuseste si i curge nasucul..Rosu in gat nu are.Dar are un horcait puternic si doarme aproape toata ziua si noaptea la fel.i am facut si ceai dr fructe cu multa lamaie
2 comentarii
Buna ziua! Am un bebe de 8 luni care a racit si e in plina eruptie dentara! De sambata face febra, cel mai mult a facut 39.9, deci nu e de la dinti. Am fost azi la medic si ne.a dat ambroxol, colargol si nurofen. Este normal sa faca febra atatea zile si asa mare?
Buna seara, bebe 3 luni si 2 saptamani racit, tuseste cu tuse productiva si am citit ca ar fi ok pentru el un aparat cu aerosol. Nu stiu ce se pune in acel aparat si daca este recomandat pentru varsta lui. Ma puteti ajuta. Multumesc frumos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 7ii curge nasul de o luna
- 0raceala copil 8 luni
- 5Infectie virala sau bacteriana?
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 1muci la 11 luni
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 7Raceli repetate
- 0Imunizare baiat in varsta de 5 ani cu sindrom down!
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 3Aerosoli folositi prea des
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 2Tratament raceala la copii
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: