bebe racit
Buna ziua.Sunt mamica a unui bebe de 2 luni jumate si nu sunt in tara.Nu avem inca medic pediatru.In germania e mai complicat putin.Tuseste si horcaie..Am algin bebe.Amoxicilina antibiotic si pt tuse stodal..Ce sa i mai dau in afara de algin??si eu m am racit foarte tare..va multumesc mult..Raspuns cat de repede..Nu are febra..Doar tuseste si i curge nasucul..Rosu in gat nu are.Dar are un horcait puternic si doarme aproape toata ziua si noaptea la fel.i am facut si ceai dr fructe cu multa lamaie
2 comentarii
Buna ziua! Am un bebe de 8 luni care a racit si e in plina eruptie dentara! De sambata face febra, cel mai mult a facut 39.9, deci nu e de la dinti. Am fost azi la medic si ne.a dat ambroxol, colargol si nurofen. Este normal sa faca febra atatea zile si asa mare?
Buna seara, bebe 3 luni si 2 saptamani racit, tuseste cu tuse productiva si am citit ca ar fi ok pentru el un aparat cu aerosol. Nu stiu ce se pune in acel aparat si daca este recomandat pentru varsta lui. Ma puteti ajuta. Multumesc frumos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 9PERITOL ?
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 11flegmon periamigdalian
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 0fetita de 8 ani raceste mereu
- 3copilul meu raceste frecvent..
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 2raceala si tuse
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 1rinofaringita
- 3Raceala prelungita
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 3Aerosoli folositi prea des
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: