Bebe 3 luni foarte agitat

24-03-2022
AnonimRD
Nu este medic/terapeut
AnonimRD
Bună ziua!
Am un bebe de 3 luni care de vreo săptămână este foarte agitat și irascibil, 4 zile a plans foarte tare de nu reuseam sa il calmez deloc, dupa, 2 zile a fost cuminte si dupa iar au început crizele de plans, se strange ca si cun l-ar durea burtica, dar cu colicii ne confruntam de la 3 săptămâni si niciodată nu a plans atat de tare din cauza lor, in schimb noaptea doarme foarte bine. Ce ar putea fi?
1 comentarii
0
24-03-2022, ora 10:17
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Faptul ca strange picioarele pe burtica, denota ca disconfortul este abdominal. Nu specificati nimic privind alimentatia la san/lapte praf, apetitul, aspectul si frecventa scaunelor, prezenta/absenta gazelor, asa incat este dificil de presupus, in absenta unui consult, cauza crampelor abdominale si crizele de plans. Ptr. ca sunt multe variabile, cel mai bine ar fi sa ii faceti un consult copilasului. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum calmam bebelusul agitat? Sfaturi practice
  •