Bebe 5 luni stagneaza in greutate

28-12-2022
anaradu
Nu este medic/terapeut
anaradu
Am nascut o fetita de 3950 si 52 de cm. A luat foarte frumos in greutate, si sincer parca nu o cantaream asa de des. Pe data de 12 decembrie am fost cu ea la vaccinul de 4 luni, unde cântărea in jur de 7 200 cu aproximație pt ca era destul de agitata si nu a stat linistita pe cantar asa ca au trecut o cu 7 200.
Problema este ca acum are 7, 500 si cam de o saptamana a ramas asa. Si eu parca mai des o cantaresc de disperare si de frica ca nu se mai satura din laptele meu.
Tin sa mentionez ca e o fire foarte chiuitoare si se zbenguie intr una, dar alaptatul a devenit asa greu pentru ca ea nu sta linistita la san, ba se joaca ba se trage de par, de urechi iar daca aude si cel mai mic zgomot pleaca de la san si cu greu o mai pun inapoi sa suta. Este foarte distrasa.

O parere va rog? Da, sunt pt prima oara mama si sunt foarte panicata de orice, poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul