bebe 8 luni nu mai creste

21-12-2009
mihaelam12
Nu este medic/terapeut
mihaelam12
Buna ziua, am un copil de 10 luni care a fost nscut prematur la 30 de saptamani cu 1060g si 35 cm. Pana la 4 luni a luat foarte bine in greutate, apoi incet incet a refuzat laptele. II-i dau lapte de san (pe care-l pompez, pt ca refuza sanul) fortifiat cu formula(la 100ml lapte pun o lingurita formula, asta la indicatia medicului), plus solide. Dar mananca foarte putin, in jur de 250 ml lapte + 300g solide in 24 ore. Acum are 7kg si 65 cm, iar varsta corectata este 8 luni. Am fost la dr si ma tot cheama in fiecare luna sa vada cum evolueaza dar nu-mi da nici o recomandare. Tin sa precizez ca nu are nici un dinte pana acum. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac, unde sa merg, pt ca din iunie a luat doar 1kg, ceea ce stiu ca nu e normal. Ii dau vitamine+fier+acid folic dar degeaba. Ar fi mai bine sa-i dau numai formula fara laptele meu? Va multumesc mult.
1 comentarii
0
21-12-2009, ora 23:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
V-am scris un mesaj, da-ti un click la "modificati profilul dvoastra"
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul