Bebe agitat
Buna seara!Am un băiețel de 2luni jumătate, mă îngrijorează că de 2zile doarme foarte mult pe timpul zile gen 4h doarme, o oră sau o jumătate de oră este treaz.Seara in schimb doarme fara a se trezi dar are etape când este foarte agitat, da din mâini, din picioare întoarce capul(toate aste fara sa deschidă ochii) din cauza că doarme atât de mult nu prea îmi uda atât de multe scutece, îmi uda 3/4.Dar in schimb este vioi, mănâncă a luat în greutate.Credeti că este cazul să mă îngrijorez, să merg la pediatru??? Mulțimesc!!!
1 comentarii
Buna dimineata
Cred ca este prea scurt timpul sa trageti o concluzie alarmanta. La varsta aceasta este firesc ca bebelusii sa doarma multe ore. Atat timp cat starea generala este buna, este vioi, creste in greutate, nu va ingrijorati ! Sanatate si sarbatori fericite !
Cred ca este prea scurt timpul sa trageti o concluzie alarmanta. La varsta aceasta este firesc ca bebelusii sa doarma multe ore. Atat timp cat starea generala este buna, este vioi, creste in greutate, nu va ingrijorati ! Sanatate si sarbatori fericite !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 5O fi anxietate?
- 6sunt foarte agitata nu reusesc sa exprim ceea ce doresc sa spun
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 11agitatie
- 4stari de agitatie
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 3copilas superagitat
- 1depresie, agitatie
- 1Paranoia ?
- 7bebe de 3 luni agitat
- 13Dintr-o data am simţit o agitatie interioară, o frica, inima imi bătrând ff tare...
- 13Atac de panica?
- 7Copil de 3 ani o dor urechile
- 7Probleme ale stomacului din cauza agitatiei si stresului?
- 20Mutabilitate si agitatie
- 2Intrebare despre agitare.
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Agitatia