Bebe de 6 luni se arcuieste

30-01-2009
mihaeladumitrescu
Nu este medic/terapeut
mihaeladumitrescu
Buna ziua,

Fetitza mea de 6 luni si 3 saptamani se arcuieste f mult cam de 1 luna. Cand o pun pe burta ea rada si sta in pozite arcuita (capul si picioarele pe spate) si tine si manutzele ca si cum ar zbura. Si sta si cate 15 minute. O enerveaza daca o intorc cu burta in sus.De asemenea cand nu-i convine ceva, cand nu vrea sa stea in patutz, cand nu mai vrea sa manance se arcuieste si incepe sa planga.
Ma gandesc ca e anemie ptr ca la varsta aceasta nu-i aparut nici dintisorii. Sau poate e o problemamai grava...sau e doar rasfat?
Ma puteti ajuta cu un sfat, cu o recomandare?

Multumesc,
Mihaela
2 comentarii
0
30-01-2009, ora 23:52
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
Buna.
in primul rand sa iti traiasca fetita. Si eu am tot o fetita dar a mea are 10 luni... nu stiu ce sa iti spun, la a mea nu a fost o problema cu dintii asa cum stateam eu in stres ca va plange mereu... Nu e asa de rau, dar mai depinde si de la copil la copil.
in al doilea rand ai noroc ca a ta sta pe burta a mea nici nu vrea sa auda ( e foarte comoda ) insa ii place in premergator.
altceva care sa te linisteasca... la a mea i-au crescut dintii la 8 luni ( ceea ce este f normal )
eu merg cu a mea la doctorul ei la fiecare 2 luni ( eu locuiesc in Suedia ) si intreb doctorul tot ce ma nelinisteste...
poate asta ar trebui sa faci si tu
Bafta.
0
20-03-2009, ora 12:39
denisuta
Nu este medic/terapeut
denisuta
buna
si eu am o fetita de 5 luni si o sapt de 2 zile patesc si eu la fel, cand suge se arcuieste si incepe sa plinga.eu cred totusi ca sunt mai agitati de la dintisori, daca mai are cineva cazuri de astea rog sa ne scrie
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul