bebe doarme foarte greu ziua!!!! | Forumul Medical ROmedic

bebe doarme foarte greu ziua!!!!

16-05-2012
Adriana Maia
Nu este medic/terapeut
Adriana Maia
Buna!Am o prietena ce are nevoie de sfaturi.Are un baietel de 6 luni si nu stie ce sa mai faca pentru ca el sa doarma ziua!!!Adoarme foarte greu, cateodata in brate leganat, altadata nu reuseste nici asa.Doarme insa bine in carucior la plimbare.Noaptea doarme bine(adoarme f greu) se trezeste o data sau maxim de doua ori pe noapte...Multumesc!
3 comentarii
0
17-05-2012, ora 12:13
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
V-ati dat raspunsul singura...sa-l legene sau sa-l plimbe.Nu e o regula ca toti bebelusii sa doarma mult ziua.Sa se bucure ca doarme noaptea.Ce scrieti dumneavoastra aici nu reprezinta o problema, cunosc zeci de mamici care se confrunta cu asta.Fiecare copil e unic, unii dorm singuri, altii leganati, unii dorm la pranz, altii nu, unii pica de somn la ora 20, altii rezista eroic pana la ora 24.Oricum, de la o luna la alta, programul de somn se modifica, ajungand dupa un an sa doarma/sau nu cam 2 ore la pranz.
0
17-05-2012, ora 15:46
nekunoskuta
Nu este medic/terapeut
nekunoskuta
Intaresc raspunsul primit mai sus. Eu am o fetita de 9 luni care pana acum si-a schimbat de "n" ori modul de a adormi, durata somnului de zi/noapte si toate obiceiurile legate de somn si nici acum nu si le pastreaza de la o zi la alta. Nu e o problema in sine, e ceva normal, sa nu se ingrijoreze, sa faca asa cum functioneaza.
0
18-05-2012, ora 21:13
Adriana Maia
Nu este medic/terapeut
Adriana Maia
Multumesc fetelor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi ajutaÈ›i bebeluÈ™ii să doarmă mai mult
  • Cât trebuie să doarmă bebeluÈ™ul È™i copilul mic
  •